| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Język
Autor Wiadomość
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 14:33   Język Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam, od trzech dni boli mnie język, jest to bol taki jak bym się skaleczyła i nie na początku języka mnie boli tylko tuż na samym koncu [tam przy gardle] Czy mozecie coś zdiagnozować na podstawie tego opisu? Da sie to jakoś zlikwidowac? Może macie na to jakies rady? Proszę pomozcie mi Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 16:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze skaleczyłas sie czyms... Poczekaj pare dni ... Nieraz jezy boli od jedzenia / picia soku z cytryny ;D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Basieq_
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 18:53   

Matko, ja juz nie wytrzymuje :( Moja mama mowi ze to moze byc jakas tam bakteria i zarazem niedobor witamin. Mam nadzieje ze to to :( Bo to naprawde boli i ja jsc nie moge :cry: bo jak gryze to jezyk cholernie boli :(
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz mamie zeby poszła z Tobą do lekarza... Moze to nic powaznego ... ale na wszelki wypadek .
Powrót do góry
Basieq Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale o to chodzi ze ja nie chce do lekarza jesli to za dwa dni nie minie dopiero pojde, bo ja mam cykora i wogole boje sie lekarzy :/ wiem ze doktor nie zrobi mi nic złego ale po prostu boje sie i juz Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dopiero za 2 ? Zamęczysz sie .... Jesli Cie nie przestanie bolec do jutra to idz ! Bo jak to cos powaznego ... ? Ja bym na Twoim miejscu poszła ! A lekarze to nie taka straszna sprawa biggrin . Hehe ... bac sie lekarzy Razz Nom spoko ... zdarza sie Wink
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 22:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

angina? ja tak mam jak mam miec grype albo angine... zawsze tak jest.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak sie ma grype ... to jak sie przełyka sline to boli cos tam w gardle ... Ale nie język .. Z anginą to niewiem , bo nigdy nie mialam Smile
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie znam sie na takicxh rzeczach to ci nie pomoge ale mysle ze to raczej nic powaznego...hm..jednak lepiej isc do lakarza bo samo raczej ci nie przejdzie..przeciez lekarz jest od tego zeby ci pomagac wiec nie masz czego sie bac..bo co on w sumie moze zrobic? Obejzy ci język i tyle Razz

Numer Gadu-Gadu
730730
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 15:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mnie też raz bolał język (jak coś jadłam myślałam że padne) ale nie pochłam do lekarza a bolało mnie przez jakieś 2 tygodnie ... w końcu przestało boleć Smile

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aska 2 tygodnie ?! Ja bym wolała o 100% isc. .. Po co sie tyle męczyc , jakby mozna było to wyleczyc ?:>
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 26 Sie, 2004 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie też coś takiego czasem jest. Tak jakby język przetarty. Boli wtedy jak jem, pije itp.
U mnie to zazwyczaj mija po 1-3 dniach.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no może faktycznie przesadziłam z 2-ma tygodniami wiem że bolało mnie bardzo długo ...

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
grz3c
Gość
PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 18:06   

Mogłaś się czymś poparzyć po prostu np. gorącą herbatą.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu