Witam, od trzech dni boli mnie język, jest to bol taki jak bym się skaleczyła i nie na początku języka mnie boli tylko tuż na samym koncu [tam przy gardle] Czy mozecie coś zdiagnozować na podstawie tego opisu? Da sie to jakoś zlikwidowac? Może macie na to jakies rady? Proszę pomozcie mi
Moze skaleczyłas sie czyms... Poczekaj pare dni ... Nieraz jezy boli od jedzenia / picia soku z cytryny ;D
Basieq_ Gość
Wysłany: Sro 25 Sie, 2004 18:53
Matko, ja juz nie wytrzymuje :( Moja mama mowi ze to moze byc jakas tam bakteria i zarazem niedobor witamin. Mam nadzieje ze to to :( Bo to naprawde boli i ja jsc nie moge :cry: bo jak gryze to jezyk cholernie boli :(
Ale o to chodzi ze ja nie chce do lekarza jesli to za dwa dni nie minie dopiero pojde, bo ja mam cykora i wogole boje sie lekarzy :/ wiem ze doktor nie zrobi mi nic złego ale po prostu boje sie i juz
Dopiero za 2 ? Zamęczysz sie .... Jesli Cie nie przestanie bolec do jutra to idz ! Bo jak to cos powaznego ... ? Ja bym na Twoim miejscu poszła ! A lekarze to nie taka straszna sprawa . Hehe ... bac sie lekarzy Nom spoko ... zdarza sie
Nie znam sie na takicxh rzeczach to ci nie pomoge ale mysle ze to raczej nic powaznego...hm..jednak lepiej isc do lakarza bo samo raczej ci nie przejdzie..przeciez lekarz jest od tego zeby ci pomagac wiec nie masz czego sie bac..bo co on w sumie moze zrobic? Obejzy ci język i tyle
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
mnie też raz bolał język (jak coś jadłam myślałam że padne) ale nie pochłam do lekarza a bolało mnie przez jakieś 2 tygodnie ... w końcu przestało boleć
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...