Co do obrazka to jest wycięty z jakiejś tapety chwalącej Linuxa
A co do forum to z kim trzzeba się kontaktować aby móc takie forum prowadzić ? Jestem tutaj od niedawana i nie wiem co i jak ;-)
_________________ Nigdy nie było wczoraj, jutro umiera dzisiaj
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2004 15:14
Forum powstanie jak wiele osób będzie za i gdy się skończą kłopoty adminki. Możesz o tym przeczytać w kilku opisach i w temacie "potrzebna jest twoja pomoc" (jesli nie przekręciłam). Co do tego pomysłu to ja jakos się za nim nie palę. Może być takie forum, ale nie musi
Moim zdaniem nie ma co narazie mieszać znowymi działami,ToJa ma teraz zbyt wiele na głowie. Fantasy,linki...Nie przesadzajcie! Poczekajcie z tym jakiś czas,może forum kiedyś powstanie, ael ja na razie dałabym spokój ToJi.
Tia, zgadzam się z mróweczką
Do tego - Sova, musisz udzielać się na forum (mądrymi postami), pisać, pomagać - wtedy pytaj o możliwość bycia moderatorem. Do tego, ta liczba postów ...
A do tego - o tym możesz pisać w dziale związanym z internetem
Uwazam ze nie potrzebne jest takie forum, a jesli juz wam zalezy na takim czyms to w webdesign grafika pomoc mozna podwiesic taki post i umieszczac tam linki do stron godnych podziwu