Wiem że to głupie ale.
Większość z was zna Nemeie.
Patrzcie. Piszę ten post bo sądze że coś się stało.
Od kąd przyszłam Nemeia się udzielała jak tylko mogła teraz - wogóle jej niema.
Dlaczego?
Ona zawsze nam tak pomagała.
Weroniczko, nie tylko Ty to zauważyłaś. Napewno przynajmniej pół forum się tym zaniepokoiło. Też na początku się troche przestraszyłam ale zrozum- Nemeia jest dorosła, ma własne życie, możliwe ze ma już męża i dzieci,pracuje i ma za mało czasu na komputer, Internet a tym bardziej forum. Kiedyś zrozumiesz o czym mówiłam. Po porstu w życiu dorosłym człowiek ma już naprawdę mało czasu na przyjemności a wolny czas zazwyczaj spędza z rodziną.
sądzę podobnie jak mróweczka, i pamiętam Nemeię, ona jak dobrze pamiętam mieszkała w USA w Kanadzie chyba jak dobrze pamiętam, jednak widocznie teraz ma już własną rodzinę, ale miejmy nadzieję, że kiedyś jeszcze przyjdzie, chociażby żeby sie z nami porzegnać
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tavion Gość
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 19:09
Nemeia wyszła za mąż.
Wiem tylko tyle, że jej mąż ma na imię Grzegorz
czyli Tavion ma/miała kontakt z Nemeią =] gdybyś kiedyś w jakikolwiek znowu sposób miała z nią kontakt pogratuluj jej serdecznie i życz szczęścia w małżeństwie doe mnie
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Weronika Gość
Wysłany: Sro 22 Wrz, 2004 16:33
dokładnie to Nemeia jest zalogowana na forum kanadyjskim. Z tego co wiem to nemeia już dawno miała męza.