| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
stres 2
Autor Wiadomość
Ilinka13
Gość
PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 13:38   stres 2

przed wypowiedzią na lekcji i w ypowiedzi strasznie się denerwuję serce mi wali jak młot a ręce i głowa szęsto mi się trzesą ale nie zawsze. słyszałam o jodze prosze powiedzcie jak się uprawia joge, jak to się robo. prosze
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Nie 05 Wrz, 2004 14:33   

Wiem,co czujesz. Ja też strasznie sie boje, głuwnie tak jak ty, przed lekcjami.Nie uprawiam jogi, ale mój znajomy ją trenuje. On tweierdzi że jest to sztuka oczyszczania umysłu, czy jakoś tam.Ja jednak twierdze że mój stres nie wiem jak twój, ale mój stres w szkole wynika z tego iz nie dokońca jestem nauczona, denerwuje sie. konsekwencjami tego a nie pytań to znaczy, ja może i umiem coś ale ja sie boje co zrobie ja, nauczycie, rodzice, po ty jak pójdzie mi kiepsko.Staram sie panować nad nerwami ale zawsze kiedy sie stresuje wszystko zapominam, może tak jest też i u ciebie.???
Co do tej jogi.Jeśli chcesz sie zapisać musisz wiedzieć żeby osiągnąć sukces, to twuj umysł i ciało musi przejść twardą szkołe. Zapisy możesz podjąć w domach kultury w twoim mieście albo zapytać sie nauczyciela od W-f

ŻYCZE POWODZENIA! :)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu