| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Moje straszne kolano:((
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 15:37   Moje straszne kolano:((

Pomózcie!!Jak skonczyl siew wf zaliczyłam straszny upadek.Całe kolano było w gęstej bordo krwi.Juz przyschła troszki lae 2 kolana mam na maksa zryte plus dłonie...Facet od wfu polał mi to róznymi specyfikami ale najbardziej boje sie reakcji mamy ktora niedługo przyjdzie.Ona wie o kolanie mówilam jej przez Crying or Very sad telefon ale najgorsza bedzie jej reakcja...Juz na korytarzach gimnazka mnie wytykali! heeelp Sad Sad Sad Sad Sad !!;( ;(
Przejdź na dół
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 16:23   

:/ Po prostu powiedz mamie prawdę, i dodaj, że straszna z Ciebie niezdara [skrucha zawsze działa]. Przeciez wlasna rodzicielka Cie za to nie zabije, najwyzej troche powrzeszczy albo porobi kilka niemilych uwag, to wszystko. I nastepnym razem uwazaj na w-fie ;]
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 16:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie masz co się bać mamy...Przecież ćwiczyłaś na wf-ie, nie skoczyłaś nelegalnie na bungee...Wykonywałaś polecenia nauczyciela, widocznie źle stanęłaś, albo potknęłaś sie o włąsne nogi, sznurówka ci się roziwązała,po prostu miałaś pecha...Nie ma co się bać powiedzieć mamie, sport to sport,trzeba zrozumieć. I nie martw się-do wesela się zagoi! Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 23:08   

A ty wiesz że ja też w ten czwartek tak sie wywaliłem na WF że... ale ja nie byłem poobdzierany albo coś ja ją skręciłem ale dziś już wszystko dobrze ale jak nią jakos przekręce to zaboli Crying or Very sad Ale wtedy zrozumiałem co to znaczy przyjaźn Smile ja wywinąłem kozła a wszyscy sie nie śmiali tylko podeszli do mnie i cała klasa na swych ramionach zaniosła mnie do szatni tak aby nie poruszać tą nogą Smile warto mieć przyjaciół
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 14:45   

Ech no to masz dobrze.Ja wf mam z dziewczynami one tylko staneły wokół mnie i sie gapiły na mnie.Ja już chodze po schodach i biegam ale co tam.Jak na wfie troszki biegłam to one sie pytały co ja tak kuleje...Myślałam ze je zabije.PS
Pomóżcie bo cos z rany pomaranczowo brązowego wylatooye:( ale co to?!?
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 18:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest ropa, wbaj i kolano i nie pozwol aby się ubrudzilo itp. a samo przejdzie za jakis czas=]

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nitemare Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pon 13 Wrz, 2004 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a jak ja sie wywaliłem na bmxie to cała rękę i bark miałem zdarty...i starsza pozwoliła mi dalej jeździć tylko miałem już być ostrożny..

Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4706524
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 09:20   hej Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i jak wszystko ok????????????

Numer Gadu-Gadu
2071312
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 22:14   

nom juz ok zeszly mi strupy prawie ale sie chrzani kolano troche
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 16:57   

Ło juz po wszystkim nie mam żadnych strupkow i wponiedzialek cwicze na wfie Smile.A i mam pytanie!Bo zostalo jeszcze malenkie rany ale takie dziwne i skora jest delikatna to moge se smarowac sudocremem?A jak nie to czym Question
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie cwiczyłas na w-fie bo mialas ranne kolano ? Confused Przesada ...
Ja jak mam ranne kolano to tylko leję wodą utlenioną i nieraz plaster .
Na Twoim miejscu zostawiłabym tą skórę w swietym spokoju Wink sama sie wyleczy .
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 17:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina... Rolling Eyes Ale to nie jest tak,że ona miałą malutką rankę na plasterek...Ona miałą całą nogę zakrwawioną a potem się goiło więc chyba lepije,że sobie dała spokój na jakiś czas z ćwiczeniem,co nie? Rolling Eyes Wystarczyłoby,ze lekko by się uderzyła i znowu by zaczeło krwawić... Rolling Eyes Tak smao ja kiedys obrarłam się na kolanie od siodła na koniu, miałąm wielkiego strupa,już mi się goiło ale wsiadłam jeszcze raz i pogorszyłam sprawę...Całe siodło było we krwi Rolling Eyes

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Malvina... Rolling Eyes Ale to nie jest tak,że ona miałą malutką rankę na plasterek...Ona miałą całą nogę zakrwawioną a potem się goiło więc chyba lepije,że sobie dała spokój na jakiś czas z ćwiczeniem,co nie?

NO jesli to była duza rana to lepiej niech nie cwiczy Wink . Myslałam ze to malutka .
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu