Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 15:06
jak dla kogo Malvina, jak dla kogo. =] jeżeli była to Twoja własna opinia to uwzględniaj "moim zdaniem" itp. =P (nie uczyli Cie w szkole ?)
Moim zdaniem DiabloI jest fajną grą =] moze mniej rozwiniętą i mniej udoskonaloną od II ale bardzo fajną, niestety nie mam tej gry na komputerze. Miałam ale po formacie nie instalowałam (nie mam jej też w domu na żadnej płytce/dyskietce)
pozadrawiam gorąco
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Panienka ... jak piszę tu na forum obojętnie jakie odpowiedzi to jest tylko MOJE zdanie .
Takich rzeczy to ja sie sama ucze , bo nauczycielce od polskiego nie za bardzo zalezy na tym aby czegos mnie nauczyc .. =] . Mi się tam diablo nie podoba .. wolę inne gry =D
Tavion Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 22:27
W Diablo 1 można normalnie mandaty za prędkość dostać. Ta postać się rusza jakby kamienie w gaciach nosiła
Ale gra, całkiem fjna. Typowo oldschool'wa
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2004 06:41
Ble, nie lubie Diablo :/// Ani I ani II :/ Nie pasi mi fabuła, animacja... I w ogóle
KoT Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 07:59
Ja osobiście nie lubię Diablo Takie hack & slash to chyba tylko na zszargane nerwy, jak dla mnie. Często widzę jak ktoś w to gra i nawet dla zabicia czasu sobie popatrzę, porozmawiam z grającym, ale...To nie dlaa mnieee;)