| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
chłopak, przyjaciel, MIŁOŚĆ----POMOCY
Autor Wiadomość
zakochany_po_uszy_:)
Gość
PostWysłany: Wto 14 Wrz, 2004 21:27   chłopak, przyjaciel, MIŁOŚĆ----POMOCY

cześć mam mały problem. Mianowicie zakochałem sie w pewnej dziewczynie, a nawet moze i w mojej przyjaciólce, i problem polega na tym ze ona mi mówi kto jej sie podoba, a gdy sie pytałem jej o chcodzenie, odzruciła moją propozycję, powiedziała ze nei moze mnie pokochać na siłe. W sumie miała rację, no ale co mam zrobić zeby się jej jakoś spodobać????. A i jeszcze jedno podoba sie jej mój bardzo dobry kolega.....i.....jak by nie patrzeć to chyba mam lipe, bo ona z nim niedługo zacznei chodzić....:(.....pomóżcnie mi co mam zrobić zeby sie jej spodobać.....
Przejdź na dół
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 06:22   

<Hym Hym> Dzień dobry.
Więc...Powiem w ten sposób: Szukasz sposobu na zaimponowanie dziewczynie czy może spodobanie się jej? Jeśli nie podobasz się jej taki jaki jesteś, niewiele możesz zdziałać. To podobny temat do tego, który pisała pewna dziewczyna...Ubierz się w to, co lubisz. Zapach perfum i ułożenie włosów takie jak lubisz. Jeśli się nie spodobasz - niewiele możesz zdziałać niestety. Co do imponowania dziewczynie...Yy, no cóż, musisz ją znać i wiedzieć co zrobi na niej wrażenie. Wink Choć nie polecam tego, bo przedobrzenie równa się klęsce na całej linii i zgryźliwymi uwagami przez conajmniej tydzień. To tyle.
Pozdrawiam - Oddany KoT Kwiat
Powrót do góry
Keska Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej, czy Ty, Autorze tego tematu, nie nazywasz się przypadkiem Mateusz??

Cześć wszystkim! Jestem tą samą Keśką, tylko że nie mogę wejść do mojego starego konta i założyłam nowe!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie da się nikogo zmusić do miłości. Odpuść sobie lepiej,bo możesz stracić nawet tą przyjaźń...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
yarg
Gość
PostWysłany: Czw 23 Wrz, 2004 22:51   

:) ja miałem podobną sytuację... Tyle że to nie ja powiedziałem mojej przyjaciółce, że się w niej zakochalem... No ale ona też mi mówiła, kto jej się podoba itp. . Kiedy się dowiedziała, powiedziała mi mniej więcej cos takiego: "Podziwiam cię... Ja tyle mówiłam, kto mi się podoba, a ty totak wytrzymaywałeś i nic nie mówiłeś. I jeszcze starałeś mi się pomóc..." Nie jesteśmy parą, ale od tametego czasu staliśmy się jeszcze lepszymi przyjaciółmi... Wnioski wyciągnij sam...
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 24 Wrz, 2004 05:55   

Witam.
Czytając swój post zauważyłem, że nie napisałem tego, co bardzo chciałem, by było widoczne: Nie polecam imponowania dziewczynie, w żadnym wypadku. Musi Cię pokochać takiego, jakim jesteś. Jeśli tego nie zrobi to przykro mi, ale powinieneś zrezygnować i skupić się raczej na przyjaźni.
Pozdrawiam
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu