| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Chłopak ale taki sobie
Autor Wiadomość
anonimowa postać
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 18:53   Chłopak ale taki sobie

Proszę nie sprawdzajcie adresu Ip bo chce zostać anonimową.
Otóż mój kolega mi się podoba. Czuje że mu się również podobam.
Ale nie wiem jak zacząć ten temat o tym którą dziewczyne z klasy lubi. Chciałam zacząć :
Którą dziewczynę lubisz najbardziej w klasie , nie bój się nikomu nie powiem.
Ale z 2 strony boję się że mnie wśmieje i powie że żadna.
Przejdź na dół
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 19:36   

Nie bądź aż tak bezpośrednia, bo możesz speszyć kolegę. Wyślij którąś z koleżanek na "zwiady" Wink Wtedy nie będzie niczego podejrzewał, no, chyba, że chcesz mu wykrzyczeć w twarz, że Ci się podoba ;] I obserwuj. To daje naprawdę dużo.
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 19:38   

Jeśli to twój przyjaciel, to nie musisz się bać, że cię wyśmieje.
Przede wsztkim pogadaj z nim luźno. Postaraj się zejść na temat i wtedy zapytaj.
Wyjdzie spontanicznie, a on powinien potraktować to poważnie. Nie będzie się z ciebie śmiał, nie martw się Smile
Powodzenia Kwiat
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 19:52   

Dzień dobry.
Jak dla mnie to najlepiej zacząć od tematu, w którym oboje jesteście obeznani a dopiero potem delikatnie zejść na ten własciwy...Czyli zgadzam się z Tavion. Dodatkowo, obserwacja również dużo daje. Więc zgadzam się z Femme Wink. Od siebie dodam, żebyś nie wyciągała z obserwacji pochopnych wniosków. Proponuję podejść samej a nie załatwiać takich spraw przez koleżanki Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moim zdaniem nie powinnaś się go pytać, czy mu się podobasz, bo co odpowie? "Najbrazdiej lubię ciebie"?? Nie, nie przesadzajmy. Moim zdaniem powinnaś rozmawiać z nim (jeśli oczywiście przekroczyłaś już granicę wieku, przed którą chłopacy toczą wojnę z dziewczynami) albo chociaż uśmiechać się do niego itp. Jeśli natomiast rzucisz prosto z mostu, że mu się podobasz, on będzie myślał, że jesteś bardzo łatwa i nawet gdybyś się mu podobała, potraktuje to wszystko jako zabawę i Cię unieszczęśliwi! Na razie doradzam Ci po prostu podrywanie! Innego słowa nie da się użyć w tej sytuacji! Jeśli mu się podobasz, albo spodobasz, będzie traktował Cię jako cel i dążył do jego zdobycia! Ale nie bądź taka łatwa! Doprowadź do tego, żeby to on wyraził swoje uczucia do Ciebie jako pierwszy! Oczywiście bez przesady. Jeśli będziesz aż taka nieosiągalna - da sobie spokój. I oto jedna z najcięższych rzeczy, jaką może wykonać człowiek: wahanie się między dwoma granicami i nie przekorczenie żadnej z nich...

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia,
Keśka

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no ten temat mnie prawie zabił Smile Już po samym charakterze pisma sie skapałam kto to Smile Ale nie sprawdzałam swoich przypuszczeń,nie jestem chamska.

Ja się moich kolegów pytałam "Jaka dziewczyna najbardziej....?" i żaden mnie nie wyśmiał. I nie pytałam się tylko tych,którzy mi się podobali, tylko tak sobie. Nie wiem nawet dlaczego miałby Cię wyśmiać. Niektórzy chłopacy śmieją się z dziewczyn które wyznają im uczucia ale przecież przez takie zdanie nie mówisz tego bezpośrendio,mnajwyżej palnie coś w stylu "co cię to obchodzi" to już będzie wiadomo,że raczej nie masz szans...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:20   

Tak jest często. Mimo, że podobasz się im, nie powiedzą tego wprost. Pewnie boją się, że zmienią się wasze relacje.
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 23 Wrz, 2004 06:06   

Mężczyźni zwykle nie są zbyt wylewni w takich sprawach. Wink Jeśli go zapytasz (byle nie od razu, np w środku jakiejś dłuższej rozmowy, kiedy będzie się czuł bezpiecznie i swobodnie mówiąc) - powinien odpowiedzieć. Gdyby mnie zapytano (stawiam na miejscu pytającej dziewczynę ładną, lubianą przeze mnie), byłyby dwie możliwości
1. "Pozwól, że pozostawię to bez odpowiedzi czy komentarza"
2. "...Szczerze?"
Więc jeśli czujesz, że Cię lubi i podobasz mu się, masz duże szanse na odpowiedź. Na pewno bym takiej dziewczyny nie wyśmiał, a "Twardziele" na przerwie zachowujący się jakby na śniadanie zjadli tyle, że powiększyli swoje ego do rozmiarów szkoły, sam na sam z dziewczyną są tacy malutcy, pokorni i szczerzy. Wink
Pozdrawiam
Powrót do góry
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 23 Wrz, 2004 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też byłam ciekawa i na 1 z dyskotek zorganizowali na małej sali gimnastycznej tzw. kawiarenkę... stoliki, świeczki etc. Siedziałyśmy tam z kumpelą i właśnie ten kumpel się dosiadł... Stwierdziłam, że zagramy w "prawda czy wyzwanie" Smile Zabawa ta polega na tym, że 1 osoba się pyta 2 co wybiera: prawdę czy wyzwanie... Jeśli prawdę to zadaje jej pytanie, a jeśli wyzwanie to coś do zrobienia... No i kumpel wybrał prawdę... Oczywiście nie chciał powiedzieć i stwierdził, że to głupia gra... to ja powiedziałam, że napewno x -dziewczyna z klasy... On stwierdził, że nie... Następnie go wypytywałam po kolei o dziewczyny z klasy i się wreszcie dowiedziałam Smile została jedna dziewczyna Razz Zwykle jednak przy grze w prawda czy wyzwanie jeśli gra sie całą grupą wszyscy odpowiadają na pytania.... Warto spróbować... Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4715251
Odpowiedz do tematu