| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jakie to uczucia?
Autor Wiadomość
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 21:31   jakie to uczucia? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W szkole siedzialam kolo takiego chlopaka.Duzo gadalismy,smialismy sie itd...
Kiedys przyszedl do mnie do domu jak bylam chora ,zeby oddac jakies zeszyty.Bylam wtedy w pizamie i to byl dla mnie straszny obciach.Od tego dnia jak na niego patrze zaczena bic mi serce,ale to nie milosc.Wcale mi sie nie podoba i nie czuje motyli w brzuchu Smile
Poprostu bicie serca...nie moge sie na niego patrzec! Nie chce wogole o nim myslec....dziwna jestem ,co? Ale moze dacie mi jakas rade?

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm.. niewiem co tu poradzic ... Tak juz bedzie ... ja nigdy nie czułam takiego czegoś ... A moze podoba Ci się ? Zastanow się nad tym jeszcze raz;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 22:05   

A może on Cię po prostu onieśmiela? Albo czujesz się przez ten incydent z piżamą zażenowana, widząc go? To bardzo możliwe ;] Minie, zobaczysz. Choć nie wiem jak szybko, bo ja widząc swojego byłego, z którym zerwałam ponad rok temu, też czuję się... Lekko mówiąc - nieswojo. Confused
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 22:09   

Na prawdę, nie dziwię się Wink
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 06:13   

Dzień dobry.
Jak dla mnie to jest to najzupełniej normalne, że teraz czujesz się dziwnie. Ale to minie, powinno minąć. Wink I to w najbliższym czasie...Tak przynajmniej mi się wydaje.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też tak miałam , tylko że troche inna sytuacja ... moja była taka :
chodziłam z chłopakiem (nie kochałam go tylko byłam zauroczona Smile ) później ze sobą zerwaliśmy i już przestał mi się podobać , teraz gdy go widze , serce mi bije jak najmocniej ... i cały czas o nim myśle ale gdy zejdzie mi z pola widzenia to wszystko mija !!! to jest okropne ale i fajne ...

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie sie zdaje,ze Ty jesteś po prostu zawstydzoną tą piżamą Wink Smile Ale gadacie ze sobą jeszcze? Czy on Cie raczej omija? Jeśli gadacie ze sobą normalnie,to nie ma się co obawiać w końcu to normalne,że jeśli ktoś jest chory to ma na sobie piżamę Smile

klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 17 Wrz, 2004 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mi serce wali jak tylko gadam z jakimś chłopakiem(oprócz klasy) Rolling Eyes

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Odpowiedz do tematu