Niewiedziałam gdzie mam dać ten temat więc dam go tu . Jak uznacie że to nieodpowiedni dział to proszę o przeniesienie .
No a więc ... Z dwa czy trzy tygodnie temu ... zgolilam sobie pachy... Potem po paru dniach włosy szybko urosly więc postanowiłam ja wyrwac... pensetą ( wiem że to głupie ale uznałam ze dapilator wyrywa całe włosy z ceblukami .. i potem włosy rosną wolno ) . No i teraz mineło jakos 3 tygodnie włosow ani razu nie goliłam i one mają po 3,4 minilemetry.. Dziwne to ... mozecie do konca mi nie wierzyc ... Z jednej strony to fajnie tak jest miec... ale troche sie zdziwiłam ze mi jeszcze nie odrosły . Moje pytanie to czy to jest normalne ? I za jaki czas ( okolo ) włosy mi urosną ...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 20:52
Bynajmniej ja golę sobie pachy, a pensetą wyrywam tylko brwi
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2004 21:21
Nie mam pojęcia co Ci poradzić, bo podobnie, jak Elfka - golę pachy, nigdy mi do głowy nie przyszło to, żeby wyrywać je pensetką ;] Ciesz sie, póki masz krótkie i nie bój żaby - napewno odrosną, prędzej czy później.