Mnie osobiście najlepiej idzie z matematyki Chociaz wiele osób na nia nażeka, ja umiem ją praktycznie bez uczenia.... W domu robię tylko zadanie a później na lekcji dostaję 6 za dodatkowe, trudniejsze zadania.... Może mam to w genach, bo moi rodzice uczą matematyki Ostatnio mnie nauczycielka podsumowała, że jestem zdolna, bo potrafie logicznie myśleć... Może to i prawda
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Ja jestem najlepsza w polskim, j. niemieckim i muzyce (tutaj to niezbyt jest uczciwe Po prostu mam talent, chodzę na kółko muzyczne, do szk. muzycznej, a nauczyciel mnie lubi)
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2004 18:57
Matma,j.polski(bo,jak to podsumowała polonistka w podstawówce ja mam wrodzony talent do ortografii(od paru lat nie zrobiłam byka ortograficznego)),fizyka
U mnie informatyka(dopóki mieliśmy windowsa w szkole,byłam najlepsza, ale teraz zmieniły się kompy na...e...no nie wiem że nie jest to PC tylko...e...no takie co mają jabłuszko:P ale i tak najszybciej w klasie piszę ), angielski, muzyka(tzn. dobrze mi wychodzi śpiewanie[ale TYLKO wtedy, gdy z kimś śpiewam:P] )