| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PROBLEM Z MIŁOŚCIA PRZYJACIUŁKI :(:(:(:(
Autor Wiadomość
AgUlA :D:D:D
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 19:21   PROBLEM Z MIŁOŚCIA PRZYJACIUŁKI :(:(:(:(

mam pewien problem!!! I STRASZNIE MI ZALEZY NA WASZEJ POMOCY!! moja przyjaciułka ma chłopaka!!! juz prawie od roku!!! strasznie go lubie i jest tez moim kolega!!! Martwie sie tym ze ona juz go nie kocha!! powiedziała mi to że ona juz z nim jest chyba tylko z przyzwyczajenia!!! poprostu to nie miłosć!!! lubi z nim spedzac czas!!! ale nawet sie nie całuja!!! Mysle ze to przez tą monotonnosc!!! ze siedza bez przerwy w domu a ona tego nie lubi!!! on w niej widzi wszytko!!! strasznie powaznie to wszystko bieze a ona poprostu z nim jest!!! nie wie jak z nim zerwac bo wie jak bardzo by to przezył!!! powiedziała ze da im jeszcze troche czasu!!! najbardziej martwi sie tym ze to chłopak z klasy i mysli nad tym co inni powiedxa!!! no i zeby nie zrobił czegos głupiego!!! CO WY O TYM MYŚLICIE??? CO ONA POWINNA ZROBIC?? CO JEJ DORADZIC????
Przejdź na dół
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ona nie moze tak zyc musi z nim porozmawiac i powiedziec ze dla niej jest tylko kumplem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 06:41   

AgUla:Dbiggrinbiggrin napisał/a:
on w niej widzi wszytko!!!

To znaczy, że będąc z kimś absolutnie trzeba się z nim całować? Ech...Nie wypowiem się, wystarczy chyba moja obecna mina wyrażajaca kompletną dezaprobatę. Dalej:
Cóż...Dała im jeszcze jakiś czas. Do miłości nie da się nikogo zmusić, a jeśli jej miłość akurat się wypaliła...(swoją drogą, czy kiedyś było inaczej? Mówiła, że go kocha?) To znaczy, że czas z tym skończyć. Chłopak na pewno ciężko to przeżyje, ale będzie powoli zauważał, że coś jest nie tak. Lepsze gwałtowne, mocne, ale krótkie cięcie niż powolna, długa agonia. Po tym czasie, który im dała (Pomysł wydaje mi się całkiem dobry) powinna z nim szczerze porozmawiać i powiedzieć, co czuje. Moim zdaniem w związku na pewno bardzo ważna jest szczerość, a w takich sprawach lepiej powiedzieć coś wprost, tak, żeby w całości zrozumiał, niż żeby potem wyszły pewne nieporozumienia. To zaboli, oczywiście, ale nie jest chyba na tyle głupi by próbować coś sobie zrobić.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu