Wysłany: Nie 13 Lip, 2003 12:43 Emblematy i nicki!
Witajcie!
W tym temacie poruszam temat emblematów i nicków.
Oceniamy emblematy i nicki.
Ja na ocene wystawiam tylo mój nick, bo emblemat jest robiony paintem, a takie kolory to specjalnie żebym był rozpoznawany Histroria mojego nicka:
Mój nick to menek kiedyś był to menuś a w internecie mi się przyjął menek i menek3.
Keidyś dawno, dawno temu chyba w 1 albo 2 klasie wraz z najlepszym (wtedy) koegą Sławkiem wymyślaliśmy sobie przezwiska.
Noi razem mieliśmy nicki:
menek, menus, men, menu...
Nobo wiecie MEM!!!!
A wasze?
_________________ Przepraszam wszystkie dziewczyny na tym forum!!! W szczególności: Toje, Iśke, Nene, Wero...
Mój nick pochodzi od nazwiska- Koralewski
A emblemat zrobiłem w programie Jasc Animation Shop, nie jest on jakiś specjalnie ładny, ale wiecie na forum emblemat może mieć tylko ileśtam kb, więc bardzo mało .
Historia nicka:
Kiedyś w necie mialam nick taki jak moje imię: Lila. Potem przeżuciłam się na Lila_11. Ale znowu to mi sie znudziło, więc zmieniłam na Lila znów. Potem pomyślałam, że zacznę trochę okłamywać, że zamieszkałam w USA, więc zmieniłam nick na Lily. Ale szybko powiedziałam wszystkim znajomym, że kłamałam (czego nidy już nie zrobie, bo poniosłam już swoje konsekwencje). Ale ten nick wydał mi sie jakiś tandetny, więc postanowiłam zmienić se go. Ale pomyslałam, że po co zmieniać zaraz cały nick, więc dodałam jedną literę : L. I tak powstalo Lilly, które mi sie tak podoba, że chyba go będę mieć zawsze. Czasami jestem też Jackie (m.in. na chatach). Mam wielką słabość do angielskich nazw.
A embelemat:
To jak sie trafi jakiś fajny, to go biorę.
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Historia mojego nicka jest prosta:
Moja mama ma na imię Iwona. Babcie, dziadkowie i całe to starsze pokolenie mówi na mnie Iwonka (jak im się pomyli, oczywiście ) Ciotki, wujkowie, mama, tata mówią Natalia lub Natasza.
Natalia wydawało mi się głupie jak na nick, Natasza przestarzałe, więc postanowiłam coś zrobić z Iwonką . No i, że akurat miałam skłonność do zdrobnień wymyśliłam sobie Iśka . Najpierw przez głowę przeleciały mi Iwa, Iva, Inia, Iwonuś, Iwuś, Ika, Ikuś... i właśnie od ostatniego powstało Iśka... przekręcałam literki, sylaby, wkońcu u zmieniłam na a I powstało Iśka ...
A ja mam na kazdym forum inna ksywe i innych nie zdradze ale wszystkie wymyslili mi koledzy i kolezanki ta akurat przyszla dziewczyna ktura bardzo kocham a ona mnie a avantarka znalazlem w necie
A mój nick to moje imie.
A mój emblemacik z galerii
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 12:13
Mój nick to składanka mojej ulubionej rasy Tolkiena z moim elfim imionem, które określa także jedną z gwiazd Ardy.
A obrazek znalazłam na stronie poświęconej Chobits- mojej ulubionej mandze.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 12:17
Moja ksywa to teraz Nena, ale nie zmieniłam, żeby... nie wiem, może jeszcze zmienie A Nene było z takiej gry, flashowej wprawdzie, ale bardzo fajnej. Jednak niektórzy mięli wątpliwości do tego czy jestem tak zwane "k czy m". Zmieniłam więc na Nena, żeby nie było wąpliwości. A emblemat zrobiłam dawno temu.
Historia mojego nicka jest bardzo prosta: któregos pieknro razu, kiedy czytałam sobie taka jedna mangę: Lain, to wpadłam na pomysła, żeby wykorzystac imię występującego tam pieska: bike chan... i tak juz zostało
A emblemat nie pamietam skąd mam, chyba z jakiegos bloga. Ale czyż nie jest słodki?
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...