wzrost jest i tak malo wiarygodnym wskaznikiem bo mozna miec cięższe kosci a wygladac szczuplo lub nawet na odwrót, wygladac okraglo a nieduzo wazyc. W ogóle osoby wysportowane ważą sporo a wygladaja zgrabnie poniewaz ich miesnie wiecej waza a sa szczuple bo cwicza duzo i tluszczyk sie nie odklada w nadmiarze Wiec najwazniejszy jest tryb zycia, ruch i zdrowe odzywianie sie, a cyferki to tlyko cyferki, malo znaczace
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 11:12
Nina musialo Ci sie cos pomylic, to nie mozliwe abys wazyla 25 kg. dzieci male o wzroscie 1m. waza tyle (jesli nawet nie wiecej) spojrz na wage po raz kolejny.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 15 Paź, 2004 14:02
Kiedy ważyłam się w szpitalu na wadze elektronicznej ważyłam 25 kg i nic mi się nie pomyliło !
A gdy dzisiaj zważyłam się w domu na wadze nie elektronicznej ważę równe 30 kg. Już nie wiem która waga dobrze wskazuje. Jak moja mama ważyła się ze mną w szpitalu to ważyła tyle samo co teraz w domu
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.