kto mi pomoze?! Jejjj..wstaje 8:00 myje sie smaruje anty prespirantem i zakladam wyprane ciuchy zaczyna sie lekcja 9:00 juz wszystko przepocone!! no na serio ja nie kłamie!! nie moge se juz poradzic myje sie myje sie smaruje nowe rzeczy przewiewne zaraz dalej czuje to POT jeeej pomozcie
no nie wiem na początek tak:
-z rana umyj sie pod pachami
posmaruj sie antyperspirantem nivea
-popryskaj sie zwykłym dezydorantem
jeśli to nie pomoże no to nie wiem przynajmniej ja tak robie i wszystko jest w porządku
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Paź, 2004 17:41
Jezeli antyperspirant jest w pyłku tzn dezodorant to se daruj!Najlepsze są w hm,...no wiesz w płynie czy kremie..ale nie pyłek. pozdrowka
A ja czasem używam antyperspirantu w "pyłku" i mi pomaga... Tylko czarnme ubrania często brudzi :/ Ale możliwe jest też, że używasz nieodpowiedniego antyperspirantu... Możesz spróbować poprostu innej marki Może ci pomoże
_________________ "... Idąc ulicą zauważ biednego kamyka,
jesiennego liścia, zapracowaną mrówkę,
małego wróbelka, jedną chmurkę na niebie,
pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
są też w aptece silniejsze antyperspiranty (tylko ze ona sa chyba na recepte....albo i nie?) mozna spytac a do lekarza nie zaszkodzi pójść, moze przepisze cos skuteczniejszego jeśli jest taka potrzeba. A najpierw radze wypróbowac rózne rodzaje antyperspirantów, jesli zaden nie pomoze to spytaj w aptece lub ew. pójdź do lekarza.
Ja też się bardzo pocę np. kiedy mamy pierwszy W-F. Oczywiście też się rano myję i smaruję (nieźle to brzmi). Pocę się, ale nie ma od tego potu nieprzyjemnego zapachu.
Pozdrawiam,
Keśka
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Paź, 2004 17:12
Ja też miałam problem z poceniem nawet zakłądałam temat, mi zaczął pomagać antyperspirant Lady speed stick kwiatowy.