pewnego dnia w szkole napisałam koledze (na piurniku) wiersz "K.T.I.W.C.S.N M.K. X.X." czyli Kocham Tylko I Wyłącznie Całym Sercem Nierozłącznie M.K. (inicjały chłopaka) X.X. (moje inicjały , chciałam być anonimowa ) .
Gdy on to przeczytał zaczą się pytać kto to jest M.K. , powiedziała mu że nie powiem , on dalej pytał ... i tak do końca lekcji ... Czy on był o mnie zazdrosny ??? Miał taki dziwny waraz twarzy .
Wiem , że się we mnie kochał (napisał w liście) , ale później chodził z moją przyjaciółką !!!
Nie wiem co mam sądzić . Cały czas o nim myśle , chyba się zauroczyłam ... fajny z niego przyjaciel , można mu wszystko powiedzieć , ale czy powiedzieć mu , że chce z nim chodzić ??? On mi się pytał ( w małym liściku ) czy chcę z nim być , ale ja nie odpowiadałam , albo mówiłam że nie ... CHCIAŁA BYM COFNĄĆ CZAS !!!!
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
KoT Gość
Wysłany: Wto 19 Paź, 2004 06:31
Witam.
W tym wieku to mogła być ciekawość, ale jeśli już kiedyś się w Tobie kochał, to bardzo możliwe, że jest zazdrosny. Skoro jest Twoim przyjacielem, to również możesz go wypytać o dziewczynę, w której się kocha. Skoro on zrobił to samo, to czemu nie? Raczej nie wychodź mu z tym tak naprzeciw, musisz być subtelna. Poprosi Cię jeszcze raz...Możesz mu się też zwierzyć, że już nie kochasz tego chłopaka. Zachęcisz go tym.
Pozdrawiam
nie błagam nie cofaj czasu nie chce jeszcze raz dostac pały z fizy
a tak do tematu musisz sie najpierw dowiedziec czy nadal do ciebiue czuje to co kiedys
Wiesz, całkiem prawdopodobne, że wcale nie uważa cie za przyjaciółkę. Możesz np. napisać mu podobny liścik, jak on kiedys napisał Tobie
Zyczę powodzenia!
_________________ ... to wszystko zależy od ciebie, do kogo będziesz strzelał
to wszystko zależy od ciebie, za co i kogo bedziesz umierał ...