| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co to oznacza ?
Autor Wiadomość
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 18 Paź, 2004 19:53   co to oznacza ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnego dnia w szkole napisałam koledze (na piurniku) wiersz "K.T.I.W.C.S.N M.K. X.X." czyli Kocham Tylko I Wyłącznie Całym Sercem Nierozłącznie M.K. (inicjały chłopaka) X.X. (moje inicjały , chciałam być anonimowa Confused ) .
Gdy on to przeczytał zaczą się pytać kto to jest M.K. , powiedziała mu że nie powiem , on dalej pytał ... i tak do końca lekcji ... Czy on był o mnie zazdrosny ??? Miał taki dziwny waraz twarzy .

Wiem , że się we mnie kochał (napisał w liście) , ale później chodził z moją przyjaciółką !!!
Nie wiem co mam sądzić . Cały czas o nim myśle , chyba się zauroczyłam ... fajny z niego przyjaciel , można mu wszystko powiedzieć , ale czy powiedzieć mu , że chce z nim chodzić ??? On mi się pytał ( w małym liściku ) czy chcę z nim być , ale ja nie odpowiadałam , albo mówiłam że nie ... CHCIAŁA BYM COFNĄĆ CZAS !!!!

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 06:31   

Witam.
W tym wieku to mogła być ciekawość, ale jeśli już kiedyś się w Tobie kochał, to bardzo możliwe, że jest zazdrosny. Skoro jest Twoim przyjacielem, to również możesz go wypytać o dziewczynę, w której się kocha. Skoro on zrobił to samo, to czemu nie? Raczej nie wychodź mu z tym tak naprzeciw, musisz być subtelna. Poprosi Cię jeszcze raz...Możesz mu się też zwierzyć, że już nie kochasz tego chłopaka. Zachęcisz go tym.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 19 Paź, 2004 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie błagam nie cofaj czasu nie chce jeszcze raz dostac pały z fizy Very Happy
a tak do tematu musisz sie najpierw dowiedziec czy nadal do ciebiue czuje to co kiedys
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Paź, 2004 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, całkiem prawdopodobne, że wcale nie uważa cie za przyjaciółkę. Możesz np. napisać mu podobny liścik, jak on kiedys napisał Tobie
Zyczę powodzenia!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
Odpowiedz do tematu