Jeśli chodzi o sprawy typu programowanie gier , kompyuterów - to przecież są 3 działy poświęcone temu
Mnie bynajmniej nie interesują sprawy z programowaniem także zagłosowałam na " NIE "
Cze
O tak tak programowanie ... chciałabym troche sobie podszkolić c++ i pare inych rzeczy
A mógłby być hacking ? :>
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Paź, 2004 15:00
Jestem zdecydowanie na NIE!!! Już są działy o komputerach i praktycznie stoją w miejscu... a więc nie czuję potrzeby robienia nowego, a o programowaniu i hackingu pogadajcie na którymś z nich
Mnie bynajmniej nie interesują sprawy z programowaniem także zagłosowałam na " NIE "
Ale innych mogą interesować... A forum jest publiczne
Wiem , że innych mogą interesować! Każdy ma przecież inne zainteresowania , ale chyba nie czytałeś poprzedniego zdania!
elfka_nenar napisał/a:
Jestem zdecydowanie na NIE!!! Już są działy o komputerach i praktycznie stoją w miejscu... a więc nie czuję potrzeby robienia nowego, a o programowaniu i hackingu pogadajcie na którymś z nich
I o to cały czas mi chodzi! Po co zakładać nowe działy , jak są 3 o komputerach , grach , oprogramowaniach itp rzeczach! To wszystko można tam umieszczać.
Ale innych mogą interesować... A forum jest publiczne
No widzisz ale jej nie interesuje a ona odpowiada za siebie nie za innych. Tak samo ktoś,kto by bardzo chciał ten dział niech powie NIE bo innym może się nie podobać