| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
nowy dział

Czy chcesz aby powstał taki dział ???
tak
41%
 41%  [ 7 ]
nie
58%
 58%  [ 10 ]
Głosowań: 17
Wszystkich Głosów: 17

Autor Wiadomość
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 13:16   nowy dział Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W ciągu 3 miesięcy na forum pojawiło się nowe działy. Ja mam jeszcze propozycję na nowy dział, pod tytułem "programowanie"
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Weronika
Gość
PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 13:19   

Ja ci cos powiem.. Nie chce takiego działou. Nie muszę Ci się tłumaczyć. Więc mówie takiemu działowi nie.
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jestem za. Im więcej dzialow tym większa szansa, że każdy znajdzie coś co go interesuje.

Numer Gadu-Gadu
1141814
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 13:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o sprawy typu programowanie gier , kompyuterów - to przecież są 3 działy poświęcone temu Wink
Mnie bynajmniej nie interesują sprawy z programowaniem także zagłosowałam na " NIE "
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Są 3 tematy poświęcone komupterom...tam możesz spokojnie zadawać pytania na temat oprogramowania...Głosuję na nie...:]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nina_006 napisał/a:
Mnie bynajmniej nie interesują sprawy z programowaniem także zagłosowałam na " NIE "

Ale innych mogą interesować... A forum jest publiczne biggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

J a raczej uwazam, ze wystarczy to co jest Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
O tak tak programowanie ... chciałabym troche sobie podszkolić c++ i pare inych rzeczy
A mógłby być hacking ? :>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 15:00   

Jestem zdecydowanie na NIE!!! Już są działy o komputerach i praktycznie stoją w miejscu... a więc nie czuję potrzeby robienia nowego, a o programowaniu i hackingu pogadajcie na którymś z nich
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EU07 napisał/a:
Nina_006 napisał/a:

Wiem , że innych mogą interesować! Każdy ma przecież inne zainteresowania , ale chyba nie czytałeś poprzedniego zdania!
elfka_nenar napisał/a:
Jestem zdecydowanie na NIE!!! Już są działy o komputerach i praktycznie stoją w miejscu... a więc nie czuję potrzeby robienia nowego, a o programowaniu i hackingu pogadajcie na którymś z nich

I o to cały czas mi chodzi! Po co zakładać nowe działy , jak są 3 o komputerach , grach , oprogramowaniach itp rzeczach! To wszystko można tam umieszczać.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 17:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, ja też jestem na nie. Jest kilka działów poświęconych komputerowi. Robienie kolejnego działu byłoby zaśmiecaniem forum.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 14:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EU07 napisał/a:
Nina_006 napisał/a:

No widzisz ale jej nie interesuje a ona odpowiada za siebie nie za innych. Tak samo ktoś,kto by bardzo chciał ten dział niech powie NIE bo innym może się nie podobać Rolling Eyes

Jestem zdecydowanie za NIE.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 27 Paź, 2004 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
...Tak samo ktoś,kto by bardzo chciał ten dział niech powie NIE bo innym może się nie podobać Rolling Eyes ...

Zaraz, czy dobrze zrozumialem? biggrin Ktoś kto jest "za" niech glosuje "przeciw"? biggrinbiggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie wg.Ciebie... Rolling Eyes Bo niby po co mamy głosować inaczej niż sądzimy? Tak samo Ty głosuj przeciw Rolling Eyes

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
No właśnie wg.Ciebie... Rolling Eyes Bo niby po co mamy głosować inaczej niż sądzimy? Tak samo Ty głosuj przeciw Rolling Eyes

A ja jestem za biggrinbiggrin

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu