| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak to usunąć???
Autor Wiadomość
aga Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 18:32   Jak to usunąć??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hi, mam takie pytanie,Czy wiecie jak usunąć blizny z nóg i piegów z nosa DOMOWYMI SPOSOBAMI
ale tylko i wyłącznie domowymi sposobami??? U żywałam już wielu i drogich i tanich ale nic nie skutkowało.Jakieś maseczki czy coś.
z góry dzięki

Numer Gadu-Gadu
nie+mam
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 19:12   

Blizn sie nie da usunac. Moze same zejda, albo wcale.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Blizny takie jak np. od strupa .. to chyba same zchodzą albo mi się zdaje ... Hm :> albo opalają sie :]]
Piegów nie da się chyba usunąc :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 08 Paź, 2004 23:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Są preparat do wybielania piegow ale: jesli nalozysz go na cala twarz bedziesz blada jk sciana, a nakladanie na punkciki jest zmudna praca, ale jak masz czas i checi to czemu nie? a co do blizn to zalezy od wielkosci. z biegiem lat wiekszosc ustapuje. pa!

Numer Gadu-Gadu
7399523
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sob 09 Paź, 2004 06:40   

Blizny... Są specjalne preparaty do tego, najlepiej idź do lekarza. A co do piegów... Sama mam, kiedyś miałam ich dość, ale teraz je olewam. Po prostu do wszystkiego można się przyzwyczaić. Słyszałam, że pomaga cytryna i zielony, świeży ogórek, stosowałam ogórek, ale jakoś wcale nie wyblakły. A w słońcu znów się pojawiły Wink To nie ma większego sensu.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 09 Paź, 2004 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja sama jestem jak diabli piegowata (mozna zobaczy na fotkach w albumie badz w temacie "nasze zdjecia" w o wszystkim) a teraz ponoc piegi sa w modzie ^^ albo to bylo dwa lata temu Wink nie wiem nie znam sie, a ja tam kocham moje piegi, wiele osob mowilo mi juz ze bez niech nie bylabym soba.. mam je odkad pamietam =) kocham je, tak jak kocham moje zielone oczy moj pieprzyk na wardze ^^ zaakceptuj sie taka jaka jestes, to bexzie najlepsze rozwiazanie (slyszalam tez ze cytryny, i smietana pomagaja, a na blizny sa specjalne mascie i zele jednak tylko na recepte)

Numer Gadu-Gadu
2891618
ewqq-niezalogowana
Gość
PostWysłany: Nie 10 Paź, 2004 12:46   

Ja na blizny używam Cepan. Kosztuje około 12 złotych (nie pamiętam ile dałam), ale jest beznadziejny. Nic nie pomaga. Tylko wyskakują tam pryszcze i swędzi (tam gdzie się go nakłada), a do tego poprostu jedzie jak psie g.... eee, kupsko :P Nie polecam. A piegi ja też mam. Wyskoczyły mi tak nagle około pół roku temu, może trochę później. Próbowałam ogórek, ale nie pomaga. Przyzwyczaję się :D Aaa, mój tata w moim wieku miał też piegi i już nie ma od kilkunastu lat. Moja rada - samoakceptacja.
Powrót do góry
gabrielen-gość
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 09:03   

Ja miałam swego czasu na twarzy bliznę. Potwornie wielką! Mój pies mnie kiedyś ugryzł, jak się do niego "przytulałam"... A teraz - ani śladu. To samo miałam na udzie, ale z przodu. Wylałam sobie wrzątek na nogę. I co?? Ani śladu ;) Ale jak jakieś 4 lata temu miałam serię "wypadków" na rowerze (brak hamulca, zagapiłam się etc.) to blizny mam... Ale widzę, jakby schodziły...

Co do piegów - mi się szczerze mówiąc podobają :P Serio... :D 8)
Powrót do góry
Ekspertka Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc... co do blizn, to nic nie wiem na ten temat, jadnak mogę się wypowiedzieć. Piegaski są COOL!
jednak jeśli chcesz je usunąć domowym sposobem mam dla ciebie wskazówkę:
PRZYKŁADAJ SIĘDO CZYTANIA KSIĄŻEK O "ANI Z ZIELONEGO WZGÓRZA"!!!! TAM ZNAJDZIESZ ODPOWIEEDŹ A DOKŁADNIE W "ANI Z AVONLEA"
CZYTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu