Jak dobrze wyglądać? wy dziewczyny chyba wiecie co waspodnieca i na co zwracacie uwage:) chłopcy też niech piszą jakie mają sposoby
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 17:55
Co lubię u facetów? Różnie bywa. Najlpiej, zeby miał długie włosy, jeszcze idealnie, zeby kręcone. Ogulnie lubię facetów ubranych na ciemny, niekoniecznie metali, ale jak patrzę na faceta ubranego w błękitny, lub całego na biało to mnie skręca. A po za tym nie lubię żelusi i ważne, zeby się nie faceci nie ubirali na obcisło, bo to jest okropne.
A po za tym spox, ze wróciłeś
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 18:23
Nie lubie facetów lizusuów i lalusi,tylko normalnych.Moze miec krotkie włosy,brąz,ładną buźke był inteligentny..I najlepiej nie palący [u mnie w klasie prawie wszyscy chłopcy palą]
Hmm.. napewno żeby nie palił, nie lubię jak chlopak ma dlugie wlosy,tak jak Gabra nie lubię lizusow, kujonów ktorzy caly dzień był nad ksiązkami..dużo by tego wymieniać..Kolor włosow obojętnie mi jaki...pasemka mogą być..włosy na zel też...Może być metal..(chociarz nie znoszę metalu) moze byc sk8, żeby chodzil ładnie ubrany(w sensie żeby umiał o siebie zadbać)..Jak cos wymysle wiecej to napisze:]
Fajnie ze wrociles
Mnie pociągają (Ufff...=]) chłopacy z poczuciem humoru.
Muszą tez być dość ładni i ładnie pachnieć ( ja wszystko wącham)
Lubie normalnych chłopaków ubranych w dziny i fajną bluzę.
Podobają mi się tez skate
Ps. Palenia nie toleruję... Taka juz jestem
Noid Gość
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 21:35
Młoda napisał/a:
Podobają mi się tez skate
Hehe, czyli mam szanse?
Aren napisał/a:
chłopcy też niech piszą jakie mają sposoby
Hm... sposoby? Czy chodzi o to, jakie dziewczyny lubimy? Jeżeli tak, to ja najbardziej cenię naturalność Musi być sobą, a nie próbować naśladować kogoś, ale nie zaprzeczę, że nie pociągają mnie ładne dziewczyny, bo tak nie jest. Jednak staram się to opanować by nie lecieć tylko na urodę
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 22:09
U mnie szans nie ma na pewno chłopak który pali dla szpanu,a co drugie słowo pluje i przeklina. Podobają mi się faceci z długimi włosami,co nie znaczy,że z krótszymi nie maja szans. Na pewno nie kręci mnie chłopak z włosami na żal i spodniach z krokiem w kolanach. Nie cierpię też "kenów" Nie mówię,ze od razu musi być metalem(choć najlepiej by było ) ale tak jak Nenar-skręca mnie jak widze chłopaka w błękicie
Czy tu się coś zaczyna święcić Ciocia Nenar wszystko zauważy, nie ma tak dobrze.
mroweczka napisał/a:
ale tak jak Nenar-skręca mnie jak widze chłopaka w błękicie
To choćmy gdzieś niech nas poskręca razem
Niestety jest coraz więcej takich facetów, teraz teledyk ma jakiś gruby murzyn w różowej czapce, myslałam, ze zwymiotuję. Nie rozumiem naprawde facetów na różowo błękitny czy biało. Mężczyzna to mężczyzna i raczej powiniemn preferować ciemne kolory. Tz. nie mam nic do białych bluz czy koszul, ale cały na biało i to tego biało czerwone conversy, a białe spodnie to dresy.
KoT Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 06:24
Witam.
Jemu chyba chodziło o to, że chłopacy mają napisać jak się starają wyglądać, by podobać się dziewczynom. Jeśli chodzi o mnie, to nie zastanawiałem się nad tym. Staram się wyglądać czysto, schludnie, preferuję ciemne kolory...I tyle właściwie.
Pozdrawiam
Noid Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 10:18
aaa, to już rozumiem No to ja się ubieram jak mi się podoba i nic innym do tego Przeważnie nosze czarne lub ciemno niebieskie dżinsy, ciemne koszulki ( zazwyczaj luźne ) no, a jeżeli chodzi o jakieś bluzy to też się ubieram na dark No i jeszcze jak do tego jeżdżę na desce i macham nunchkiem to jest wypas (jednak nie robię tych rzeczy dla szpanu tylko dlatego, że to są moje pasje)
Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Sob 30 Paź, 2004 11:53, w całości zmieniany 1 raz
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 10:30
Hm... To może od razu mój ideał? Mmm... ^___^" [XD]. Więc... Wysoki brunet, średnio długie włosy [bosz... tylko nie żel! tu jesteśmy chyba jednogłośne ], zielone oczy - taki już mnie ma. Nie no, żartuję. Musi być zabawny, czuły, wyrozumiaaały... Wieeerny... <wymienia jeszcze pół godziny>... No i musi mnie kochać! Nie no, tu chodziło o ubiór, a ja pieprze od rzeczy. Zgadzam się z pozostałymi dziewczynami - żadnych błękitów, słodkich, pastelowych kolorków i obcisłych wdzianek. Faceto to facet, no! A nie jakaś ciota.
PS. A mnie własnie kręcą metalowcy. Ahh... No i te glany! I bez papierosów! Fuj...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 12:44
Jeżeli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie skate (tzn. tak ma się ubierać), nie pali, nie pije, nie zarywa dziewczyn, nie cwaniakuje, blond włosy, błękitne oczy, średnia karnacja, wesoły, szczery, miły i zawsze mający dla mnie czas. Aha i ponad 180 cm wzrostu
Jeżeli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie skate (tzn. tak ma się ubierać), , blond włosy, błękitne oczy, średnia karnacja, i ponad 180 cm wzrostu
Jakie wymagania
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 16:07
Młoda napisał/a:
Oj Elfka nie przesadzaj
Nie liczcie na FoRum Romans
Kto mówi o całym forum dla waS tak dobrze to na świecie nie ma, ale zchajtac byście się mogli. Noid co ty na ? Młodą się przekona, bo taki fajny skejcik z ciebie