| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
W nocy...
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 09:16   W nocy...

Mam pytanie. Czy to normalne, że w nocy prawie w ogóle nie mam okresu?? Tzn. jest jedna malutka plamka na podpasce ale tak to nic :/ A w dzien normalnie... Czy wy też tak macie i czy wszystko w porządku ??

PS. Może było to już wiele razy na forum, ale ja to przeoczyłam...
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W nocy ma się mało okresu .. i chyba każdy tak ma Wink To jest normalne
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
aga Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 14:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To normalne,że w nocy ma sie mniej krwi na podpasce.Wdzień sie więcej ruszasz, w nocy mniej. Ilość krwi zalezy od ilości spalanych kalori albo od tego że wykonujesz więcej ruchów:-)

Numer Gadu-Gadu
nie+mam
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez tak mam i jestem pewna, że to normalne.Tak do końca to nie wiem czym, to jest spowodowane, może tak ja pisała Aga, zależy to od ilości wykonywanych ruchów.
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 16:02   

W nocy nasz organizm nie pracuje tak intensywnie jak w dzień, i dlatego tak jest. Wink To normalne.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 17:08   

Aha, dzięki Smile
No to hm... zastanawia mnie też fakt, po co są podpaski np. "Always Night" na noc? Razz No mniejsza z tym Smile Dzięki biggrin

PS. Temat już można chyba zamknąć.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabrielen...Niektóre kobiety mają b.skąpe krwawienie w nocy(tak jak Ty) bo prawie w ogóle(lub w ogóle) nie ruszają się przez sen u niektórych jest zupełnie odwrotnie,bo rzucają się przez sen(przykład: ja Razz ) i im jest naprawdę potrzebna podpaska. Więc podpaski na noc nie są tak do końca zbędne Mr. Green

Agata Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 18:28   Re: W nocy... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="Gabrielen"]Mam pytanie. Czy to normalne, że w nocy prawie w ogóle nie mam okresu?? Tzn. jest jedna malutka plamka na podpasce ale tak to nic :/ A w dzien normalnie... Czy wy też tak macie i czy wszystko w porządku ??

ja jeszcze nie mam okresu i nie musze sie o to martwic Crying or Very sad szkoda nie Love ale chlopaka mam a wy Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 19:22   

Ja także w nocy mam o wiele mniejszy okres, bo wyobrażasz sobie jak by bylo gdybyś miałą taki jak w dzień? Nie wesoło. Twój oraganizm odpoczywa cały i dlatego jest mniejszy.
A co do chłopaka to co ma chłopak do okresu?
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podpaski night głownie dlatego sa przeznaczone na noc, poniewaz krew jak sie lezy spływa w kierunku pupy i tam brudzi bielizne wiec te podpaski sa dluzsze zeby nie brudzic bielizny.

A mnie kiedys pani z always na zajeciach mowila ze niektore kobiety w nocy to az plywaja we krwi Shocked Ja mam tak, ze przez pierwsze 2 dni okresu w nocy mam nawet sporo krwi, ale potem, nawet juz trzeciego nie mam nic biggrin i tak do konca, wiec wtedy na noc na wszelki wypadek wkladam najmniejsza podpaske lub wkladke.

Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przejedziecie sie na zakladaniu wkladek na noc.. ja tak keidys zrobilam, i mozna poweidziec..plywalam w nocy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Paź, 2004 21:31   

A ja mialam taka przygode, hehe, Mrowka wie o co chodzi Wink Ale ja zazwyczaj mam malo, a jednego dnia (w nocy tez) to leje sie litrami.
Powrót do góry
ewqq-niezalogowana
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 14:28   

Ja mam zgodne chyba z prawdą twierdzenie, nieco inne od Was. Uważam, że jeżeli się stoi, krew miesiączkowa spływa luźno w dół. Jeżeli przyjmiemy postawę leżącą, krew płynie raczej w kierunku poziomym, dlatego ciężko jest jej się wydostać.
A tak jeszcze na ten temat mam pytanie...
Co ile godzin trzeba w nocy wstawać i zmieniać podpaskę?
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 14:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest tak jak napisala ewqq-niezalogowana Razz masz racje
co do twego pytania to ja w nocy nie wstaje i nie zmieniam podpaski tylko wybieram te o większej chłonności a z rana jak wstane ide do łazienki i zmieniam Smile (ufffff.....czy ja za duzo nie powiedzialam Question Very Happy _)
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w nocy sie podpaski nie zmienia, bo bys musiala sobie chyba budzenie ustawiac by pójść do toalety zmienic podpaske Wink przed snem zakladasz te o wiekszych rozmiarach i potem rano jak wstaniesz od razu zmieniasz Wink

Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu