Wysłany: Sro 10 Lis, 2004 17:43 Napis pod avatarem=]
Jestem już na tym forum dość długo, ale nadal nie wiem pewnej żeczy.
Mianowicie kto może mieć napis pod avatarkiem i od czego to zależy.
Zdaje mi się, że to nie tylko moderatorzy, bo Wero ma (lub miała) coś takiego, ale nie jest modem . Chodzi mi o to, że np. Nina 006 ma napis ~~Tajemnicza Nikita~~ itp.
Proszę o odpowiedź
Tavion Gość
Wysłany: Sro 10 Lis, 2004 17:45
Myślę, że od ilości napisanych postów, jeśli nie jesteś modem
Chyba od 500, albo 1000. Nie jestem pewna, nie chcę wprowadzać cię w błąd.
Cze
Wejdź na swój profil i w drugiej rubryce : "Informacje Profilu (nieobowiązkowe, można je zmienić później, chyba że są zaznaczone gwiazdką) " powinna być taka opcja jak : Tytuł ( to co tu wpiszesz będzie się znajdować pod Twoim nickiem ) i tam wpisz co chcesz...Jeśli takiej opcji nie ma - to pewnie zależy to od sumy twoich postów lub czy jestes modem czy nie.
Nie ma u mnie tego... Ale zdaje mi się, że kiedy się rejestrowałam to coś takiego było (może się myle).
Hmmm...Nie zdaje ci się! Jak ja się zarejestrowałam też coś takiego było. Poźniej chyba zniknęło i teraz niedawno znów się pojawiło. A niedawno zostalam modem - może od tego to zależy. Już nie wiem...
Weronika Gość
Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 08:58
Informacje Profilu (nieobowiązkowe, można je zmienić później, chyba że są zaznaczone gwiazdką)
Te informacje będą widoczne publicznie
Tytuł:
To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.