| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Do Chłopaków
Autor Wiadomość
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:11   Do Chłopaków Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie przed chwilą trafiłam na propozycję Arena na forum Nastolatki na luzie. Zaproponował dział Chłopcy na luzie. Dziewczyny mu wyjaśniały, że nastolatki to i dziewczyny i chłopcy. Aren doszedł do wniosku, że jego temat był głupi.
Wcale nie jestem tego taka pewna. Chłopcy na forum są traktowani trochę po macoszemu. Jeśli chcecie, to można zrobić dzialik tylko dla Was np. "Między chłopakami", "Męskie rozmowy" czy coś takiego. Ale to wasz wybór. Jeśli checie to dawajcie propozycję co do nazwy, moderatora i info czy dzieczyny mogą tam zabierać głos Razz

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Noid
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:15   

Dla mnie może powstać taki dział, ale nie musi - jestem nastawiony neutralnie. Co do moderatora to też się nie wypowiadam, bo za mało ludków na tym forum znam Wink No i moim zdaniem dziewczyny mogłyby zabierać tam głos, bo jak patrzę na posty to widać, że na problemy chłopaków najczęściej odpowiada płeć piękna Wink
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:24   

Noid mając takich kolegów jak moi to wiem więcej o facetach niż niejeden z nich Smile
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Ja z reguły przyjaznię się z facetam ... a przyjazn wiadomo rozmawia sie o wszystkim wic tez duzo wiem Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc jednak taki dział nie ma sensu. Wygląda na to, że o sprawach panów bedą rozmawiać dziewczyny Razz

---
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chłopaków jest o wiele mniej na forum , niż dziewczyn...ale myślę ze taki dział by się przydał - nie jest to wcale zły pomysł Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 18:03   

Razz Cool Przypominam że ja wpadłem na ten pomysł Cool Razz Może to powstać... a jakby każdy miał za zadanie zachęcić jednego chłopaka np. z GG wtedy liczba chłopaków by wzrosła Smile kumacie??? to chyba dobry pomysł...
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:36   

No cóż już to widze jak mówię kolegom "Cześć chcesz se wchodzić na forum?" No moze jednemu to zaproponuje, tylko, ze ma mało czasu,a le przerąbany z niego czlek
Powrót do góry
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Cze
Ja z reguły przyjaznię się z facetam ... a przyjazn wiadomo rozmawia sie o wszystkim wic tez duzo wiem Smile

Tak, ale mi bardziej chodziło o taki post, który tam przeniosłam. Jeśli chłopak pyta innych chłopaków z forum o zarost czy mutację, to raczej dziewczyny mają niewiele do powiedzenia na ten temat. Takich postów jest niewiele to fakt, ale tym badziej giną w tłumie miesiączek, biustonoszy i podpasek Razz
Chłopcy mogą chcieć pogadać między sobą. Znać opinię chłopaków na jakiś temat a nie dziewczyn.

---
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 13 Lis, 2004 05:18   

Witam.
Takich sytuacji, które opisała ToJa, jest niewiele, ale jednak się zdarzają Wink . I dlatego jestem za stworzeniem takiego działu, który zresztą już powstał Wink . (Dzięki, ToJu)
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu