Właśnie przed chwilą trafiłam na propozycję Arena na forum Nastolatki na luzie. Zaproponował dział Chłopcy na luzie. Dziewczyny mu wyjaśniały, że nastolatki to i dziewczyny i chłopcy. Aren doszedł do wniosku, że jego temat był głupi.
Wcale nie jestem tego taka pewna. Chłopcy na forum są traktowani trochę po macoszemu. Jeśli chcecie, to można zrobić dzialik tylko dla Was np. "Między chłopakami", "Męskie rozmowy" czy coś takiego. Ale to wasz wybór. Jeśli checie to dawajcie propozycję co do nazwy, moderatora i info czy dzieczyny mogą tam zabierać głos
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Noid Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:15
Dla mnie może powstać taki dział, ale nie musi - jestem nastawiony neutralnie. Co do moderatora to też się nie wypowiadam, bo za mało ludków na tym forum znam No i moim zdaniem dziewczyny mogłyby zabierać tam głos, bo jak patrzę na posty to widać, że na problemy chłopaków najczęściej odpowiada płeć piękna
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:24
Noid mając takich kolegów jak moi to wiem więcej o facetach niż niejeden z nich
No więc jednak taki dział nie ma sensu. Wygląda na to, że o sprawach panów bedą rozmawiać dziewczyny
---
Chłopaków jest o wiele mniej na forum , niż dziewczyn...ale myślę ze taki dział by się przydał - nie jest to wcale zły pomysł
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 18:03
Przypominam że ja wpadłem na ten pomysł Może to powstać... a jakby każdy miał za zadanie zachęcić jednego chłopaka np. z GG wtedy liczba chłopaków by wzrosła kumacie??? to chyba dobry pomysł...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:36
No cóż już to widze jak mówię kolegom "Cześć chcesz se wchodzić na forum?" No moze jednemu to zaproponuje, tylko, ze ma mało czasu,a le przerąbany z niego czlek
Cze
Ja z reguły przyjaznię się z facetam ... a przyjazn wiadomo rozmawia sie o wszystkim wic tez duzo wiem
Tak, ale mi bardziej chodziło o taki post, który tam przeniosłam. Jeśli chłopak pyta innych chłopaków z forum o zarost czy mutację, to raczej dziewczyny mają niewiele do powiedzenia na ten temat. Takich postów jest niewiele to fakt, ale tym badziej giną w tłumie miesiączek, biustonoszy i podpasek
Chłopcy mogą chcieć pogadać między sobą. Znać opinię chłopaków na jakiś temat a nie dziewczyn.
---
KoT Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 05:18
Witam.
Takich sytuacji, które opisała ToJa, jest niewiele, ale jednak się zdarzają . I dlatego jestem za stworzeniem takiego działu, który zresztą już powstał . (Dzięki, ToJu)
Pozdrawiam