Cze
Ludziska wiecie zapewne kazdy, albo prawie kazdy chcialby zebysmy sie wszyscy razem spotkali w rl
I tak sie zastabnawiam że można by coś zorganizowac ale trzeba by juz teraz zacząć się zastanawiać. Co tym sądzicie ?
Wybrało by sie jakieś miasto takie hm ... zeby kazdy miał mniejwiecej taka samą drogę
ale to dużo zachodu... Co-będziemy rodziców prosić? to chyba nie wyjdzie.. można by kolejką pojechać ale to nocka przejdzie.. bo niektorzy sa z Krakowa, a niektorzy(tak jak ja) z Gdyni.. to wtedy warszawa jest najblizej.. ale to nie przejdzie
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
Czemu nie????:DJa jestem za...albo chociaż,żeby zrobić zloty z jakichś województw...;DA ja mam z Radomia do Warszawy blisko...a w Radomiu,jakby co,mieszka mój dziadek:D
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
A ja w Krakowie...i ewnetualnie mam rodzine blisko Wrocławia..i dalej...ehh...w sumie mam jakąś rodzinkę w Wawie ale moi rodzice...ehh..prędzej śmierć mnie spotka niż pozwolą gdzieś wyjechać...no ale taki zlot można zrobić..kto będzie mógł to przyjedzie..a kto nie 9np. Ja) to posrotu ma pecha..
Cze
Tak sobie mysle ... ze daloby sie to zorganizowac oczywiście nie za tydzień czy 2 ...
Wiecie napewno jest jakis uzytkownik ktory mieszka taki kawałek drogi który akurat mozna by pokonać autobusem lub dzieki rodzicom
I wtedy jakbysmy się w takie grupki połączyli to dojazd pociągiem z róznych krańców Polski nie stanowiłby juz problemu ...
Co do czasu to ja bym wolała żeby tak na wakacjach. Pogoda dobra i dużo wolnego czasu Co do miejsca to trzeba było by spisać gdzie kto mieszka i zaznaczyć te miejscowości na mapie. Wtedy łatwo by było znaleźć dobre miejsce na zjazd. Chciała bym was wszystkich spotkać i czegoś się o was dowiedzieć
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Cze
Wiecie co to może niech każdy napisze to dokładnie gdzie mieszka jeśli jest to jakaś mała miejscowośc to dopiszcie jeszcze w okolicach jakiego wiekszego miasta się znajduje