Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 21:36 kolczyk na chrząstce
No wiec chciałam sobie zrobić druga dziurke w lewym uchu. Na chrząstce .. jak myslicie czy to boli? moze juz ktos ma tam kolczyk. Czy to prawda, że dy przebije sie drugą dziuke w prawym uchu to oznacza ze jest sie lesbijka?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 22:31
Ja zawsze przebijam lewe, bo mam je "kształtniejsze" Ale rób gdzie ci sie podoba, to od Ciebie zależy.
Tak, na chrząstce boli bardziej
ja ostatnio przygladalam sie dziewczynom-gdzie robia sobie drugie dziurki i widze ze wiekszosc w lewym, chcoiaz ostatnio widzialam kobiete z mezem i dzieckiem i dwa kolczyki miala w prawym. Ja tam nie wiem kiedy co oznacza, podobne teorie sa co do pierścionków ale tez nie wiem dokladnie co i jak ale ja do tego wagi nie przyzwiazuje. Jesli bym przebijala ucho to mysle ze jednak w prawym....
Moja koleżanka ma w tym miejscu kolczyk i fajnie to wygląda,ale na poczatku troche jej jakaś wydzielina leciała,ale po kilku tygodniach przestało i jest ok.Podobno to 3 razy bardziej boli niż normalne przebicie ucha(tak mi powiedziała)
Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 21:23
Pierwsze slysze taka opinie (o lesbijkach)... Idiotyczna. A geje nosza zielone bluzy w czwartki (takie cos bylo w jakim filmie).
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 19:21
Nena - ja słyszałam wersje, że jeżeli ktoś (facet czy dziewczyna) założy w piątek coś czerwonego (spodnie, bluzke, bieliznę, skarpetki, buty itd.) to jest homo. Ambitne!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:03
ja mam na chrząstce (na prawym uchu, bo w prawym mam 4 a w lewym 3) i bolało tyle co przebijaniena dole czyli praktycznie nic.
Polecam =) fajnie wygląda tylko trzeba trzymać leczniczy troche dłużej niż na dole, poza tym nic złego. Pozdrawiam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Mnie nic nie bolało jak miałam robioną dziurkę w chrząstce... Tylko później musiałam dwa razy dziennie przemywać ją wodą utlenioną żeby nic siem nie paprało...
Co do gejów, lesbijek itd, słyszałam że jak chłopak ma czerwone skarpetki (obojętnie w jaki dzień tygodnia) to jest gejem i można do niego podejść i powiedzieć mu:
Nosisz czerwone
Skarpetki zboczone...
Jesteś gej
Idź się lej...
Mnie nic nie bolało jak miałam robioną dziurkę w chrząstce... Tylko później musiałam dwa razy dziennie przemywać ją wodą utlenioną żeby nic siem nie paprało...
Co do gejów, lesbijek itd, słyszałam że jak chłopak ma czerwone skarpetki (obojętnie w jaki dzień tygodnia) to jest gejem i można do niego podejść i powiedzieć mu:
Nosisz czerwone
Skarpetki zboczone...
Jesteś gej
Idź się lej...
Coś tam dalej jeszcze było ale nie pamiętam...
"Wszyscy bikiniarze chodzili w czerwonych skarpetkach..."
"... mówi się, że pedaly też"
To moje pierwsze skojarzenie
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Chesterka.. Nie polecam ogladac komisji sledczej tobie
Zbytnio na ciebie odzialuje :]
Jakiej komisji śledczej? Oczywiście niedoinformowana jestem...
Jeśli to była aluzja do mojego posta, to ja tego nie wymyślilam... Moi (tak jakby) "koledzy" to wymyślili i ciągle gadali ten wierszyk do takiego Patryka z mojej klasy który chyba wszystkie swoje skarpetki ma czerwone
EU07 - nie rozumiem twojego skojarzenia... Pewnie znowu przez to że jestem niedoinformowana...
Chodzi o to, że jak były przesłuchania świadkó afery Rywina to podczas jednego z przesluchań (pana Michnika) toczyla sie taka rozmowa:
Adam Michnik: A czy Pani pamietalaby w jakich skarpetkach bylby Lew Rywin rok temu?
Anita Blochowiak: Jeśli przy tym spotkaniu zaproponowalby mi 16 milionow to na pewno.
(...)
AM: Ale pani posel, wszyscy bikiniarze chodzili w czerwonych skarpetkach...
AB: Mówi się, że pedaly też...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)