11 lutego dostałam 1 okres
trwał do 14 lutego
29 marca dostałm 2 okres
trwa nadal, ale.....
z przerwami
raz zakładam podpaskę i jak za 4-5 godzin ide do wc to jest cała "brudna" a nie raz jak ide nawet po 6 godzinach jest czyściutka, anie kropelki.
dzisiaj jak sie obudziłam miałam czysta podpaskę, więc myślałam że tom koniec okresu, ale na wszelki wypadek włożyłam jeszcze dizsiaj podpaskę.Wracam do domciu, poatrzę a tu podpaska we krwi.
Czy coś nie tak??
a Wogółe to ta miesiączka jakaś dziwna
taka trochę brązowa...
i gęsta...
nie taka jak normalna krew...
miesiączke dostałaś stosunkowo nie dawno, a miesiączka do piero po kilku latach staje się regularna i w miare ,,normalna" co do koloru moja też jest taka brązowawa, powiem co że też mam takie problemy z okresem jak ty i chyba to jest normalne
Dorzucę tylko, że śluzowatość może brać się z małej ilości krwi i dużej ilości śluzu - jak to wszystko razem w sobie wymieszasz .
Teraz każda następna powinna być coraz bardziej "normalna".
wiec tak. wiem ze to trovhe glupie pytanie, ale czy mozecie mi przyblizycz kiedy bede maila okres? wiec tak. mysle ze jakies pol roku czy troszke wiecej, rosna mi piersi. od jakiegos czasu hmm... moze 3 miesiecy, spotkalam sie z takim czyms na majtkach, niewuim czy t ten, sluz, czy uplawy, czy co. to jes taki biale, przseroczyste, geste. jak... hm... wiem. jak katar:D tak sie ciagnie. narazie niezauwazylam zbytniego skosku wzrostu , a tak wogole to nieuroslam wcale;[ 13 lat skoncze w wakacje, mzoecie miprzyblizycz, troszke choc ta date, chodzi mi o takie detale jak poltora, roku, rok, pol roku:D niedokladnie tylko tak. moja przyjaciolka moi mi ze za pol roku napewno, ale ja w to niewierze, moim zdaniem to za CONAJMNIEJ poltora roku!
Oj, jak ja nie lubię na takie pytania odpowiadać
Trudno jednoznacznie odpowiedzieć, jednak okres zwykle się pojawia pół do półtora roku po pojawieniu się śluzu. Czyli masz szanse na okres w drugiej połowie roku. Ale nie traktuj tego jako 100% pewność.