Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 19:30 tematy o masturbacji...
Czemu wszystkie tematy o masturbacji są zamknięte? Chciałam na nie odpisać
Tavion Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 19:36
Zaraz dostaniesz ode mnie 3 ostrzeżenie i sobie więcej nie popiszesz.
Twoje wypociny, wcale nie są śmieszne. A ty Chesterko trochę przypilnuj swojej 'rozgarniętej' kumpeli.
Odpisać na tematy o masturbacji? Opisuj je ile wlezie, ale nie na tym forum. Ludzie, panujcie nad sobš, a przynajmniej się starajcie. Przecież to, co piszecie, wiadczy o Was...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 22:04
Tak, tylko do niektórych to niedociera
KoT Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 22:42
Witam.
No i trzecie ostrzeżenie dostała. W gruncie rzeczy to było już od jakiegoś czasu pewne, dziwi mnie, że tak późno. Natomiast co do tematów o masturbacji to bardzo wiele zostało już tam powiedziane i sprawy zaczynały przybierać dość niepomyślny obrót...
Pozdrawiam
Twoje wypociny, wcale nie są śmieszne. A ty Chesterko trochę przypilnuj swojej 'rozgarniętej' kumpeli.
Przypilnuj....nie będę jej przecież zakazywać pisać!!! Niech sobie pisze jak chce, to jej sprawa. Nie jestem modem, żeby usuwać jej posty albo dawać ostrzeżenia.
Tavion Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 20:15
Ale siedzi na twoim kompie (ponoć). Mam wątpliwości, czy to przypadkiem tobie się nie nudziło.
Jak to udowodnisz?
No nie.... czy ja wyglądam na kogoś kto miałby się niby podawać za drugą osobę bo by się mi nudziło?! Nie róbcie ze mnie drugiej sami10!!! (bez obrazy sami) Nie mogę tego udowodnić, ale wy też mi swojego zdania nie udowodnicie. A ja się staram być szanowaną uczestniczką tego forum. Przykro mi że tak myślisz Tavion
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 21:02 Re: tematy o masturbacji...
Ekspertka napisał/a:
Czemu wszystkie tematy o masturbacji są zamknięte? Chciałam na nie odpisać
Gdyby wszyscy traktowali te tematy poważnie z pewnością nie były by zamknięte. Ten dzial jest dla ludzi mających problemy i dla tych którzy chcą pomóc w ich rozwiązywaniu, a nie dla kogoś komu się nudzi i chce sobie pośmiać z czyiś postów.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Przypilnuj....nie będę jej przecież zakazywać pisać!!! Niech sobie pisze jak chce, to jej sprawa. Nie jestem modem, żeby usuwać jej posty albo dawać ostrzeżenia.
Jestes jej matka, a moze starsza siostra? A moze to poprostu ty?! W takim razie pozdrowienia, ja tez mam rozdwojenie jazni
Witam.
Havranek: A co TO miało znaczyć? Jeżeli miało służyć nabiciu posta, to jeszcze się z takim sposobem nie spotkałem. Co do Ekspertki: Jak się dziewczyna trochę opanuje, to nie będzie tak źle. Teraz wg mnie jest.
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 11:55
Havranek - ostrzegam Cię po raz kolejny. Jeżeli masz pisać tego typu posty, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj.