Siema!Znowu biała wydzielina ale z...
Wczoraj poczułam,ze moja dziurka w uchu jest jakas twarda.Mama popsikala perfumami bo spirytus i woda utleniona sie skonczyła.Nie mogłam dzis włozyc kolczyka wiec od tyłu wcisnełam kolcczyka i wytrysneła z ucha gęsta,biała wydzielina...co ona oznacza..
PS.Śniło mi sie ze dostałam ciote
Prawdopodobnie jest to wydzielina surowicza, która świadczy o tym,
że coś się dzieje. Może ona w zropieć, jesli szybko nie zaradzi się temu.
Jeśli nie minie, to niestety radze iść do lekarza.
_________________ mirula
"alteri vivas oportet, si vis tibi vivere." ( musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie.) Seneka
Wg. mnie to jest ropa. Kup koniecznie wodę utlenioną i lej na dziurkę parę razy dziennie.
Mi wczoraj krew leciałaz dziurki. Nie wiem czemu. Zarośnięta, nie szarpałam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 22:08
Gabra - nie możesz czekać, aż przerodzi się to w coś poważnego. Woda utleniona i częste przemywanie. Oraz dbanie o higienę. A jeżeli nie pomoże - do lekarza!
To pewnie ropa. Też mi się tak często robi. Mam trzy dziurki w jednym uchu i ciągle mi się któraś "babrze"...
_________________ And yeah, yeah, God is great.
Yeah, yeah, God is good.
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.
What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 15:34
Nie mam wody utlenionej ani spirytusu wiec mama spryskiwała mi perfumami.Narazie nic sie nie dzieje
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 17:52
hmmm a ja bym proponowala zminic kolczyki na jakies faktycznie dobre tzn z dobrego metalu (stal chirurgiczna, tytan, badz wysokiej proby zloto lub srebro), i to co napisali inni..czyli woda utleniona i ostatecznosci wizyta u dermatologa..jesli masz swiezo przeklute uszy to jest to objaw leczenia sie rany, jesli dziurki sa juz zarosniete to byc moze wdal sie jakis lekki stan zaplany, badz uczulenie na metal (ja osobiscie mam cos takiego po zlocie, i watpliwego pochodzienia kolczykow)
ps o swoich spotrzezeniach dotyczacych przeklowania napisalam w dziale 'moda, uroda..'
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 17:41
często tak mam, zbiera sie głównie jak nienosze kolczyków
może ona oznacza uczulenie na srebro / złoto /tworzywo kolczyka?