| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
kino
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:21   kino Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka (Ida Smile) powiedziała że mogłabym chłopaka jakoś zaprosić do kina w stylu : pójdziesz ze mną bo nie mam z kim...? czy coś takiego. Powiedzcie co o tym myślicie i co mogłabym powiedzieć jak pretekst ciekawey Smile. A musze działać szybko bo jak sie zaczną wakacje już nie będe go widzieć...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:31   

Do wakacji jeszcze 7 miesięcy, bez paniki. Wink Co do kina - bardzo dobry pomysł. I najlepiej zaproś go na jakiś film akcji, a nie na wyciskacza łez, bo chłopak się zanudzi. Wink Możesz to zrobić na dwa spotoby - po prostu zapytać go czy nie miałby ochoty się z Tobą wybrać lub stękać, że kumpela się wykiwała i nie masz z kim iść. Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No nie wiem. Dla mnie to trochę dziwne,że dziewczyna zaprasza chłopaka do kina, bo może Ci odpowiedzieć coś w stylu "A z Idą nie możesz iść?" Smile Penwie zaraz będzie pełno postów typu "Ja bym go zaprosiła" ale szczerze mówiąc to ja bym an twoim miejscu nie ryzykowała...Najlepiej zaprzyjaźnij się z nim trochę bardziej i upewnij się,ze on tez coś do Ciebie czuje.
Mróweczka Kwiat

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gdyby powiedział a z kimś tam nie możesz iść to powiedziałabym : wole z tobą Smile
Z koleżanką nie miałabym problemów zeby pójść. chłopak to jest za kurtyną do której trzeba wysiłku żeby sie dostać? Smile Ale i tak musze poczekać aż będę miała forse. Nie jestem pewna mimo wszystko czy będe miała odwage...oj ja bojaźliwe stworzonko Wink. Mam nadzieje że siła mnie nie opuści biggrin. Mam nadzieje że coś z tego zrozumieliście co tu napisałam Razz

A czasu nie mam zeby sie upewniać. Już sie upewniałam od kilku miesięcy chyba od roczku sie upewniałam ale nadal sie nieupewniłam biggrin a nawet jeœli nic do mnie nieczuje to znaczy ze nie może sie wybrać do kina ze mnš? biggrin
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aaaa....To juz inna sprawa Wink Oczywiście,że może po prostu niektórzy chłopcy w tym wieku mają to do siebie,że wyśmiewaja takie dziewczyny...Ale Tobie życzę powowdzenia Smile
Mróweczka Kwiat

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ten chłopak ma 14 lat ja mam 13. On jest naprawde wporzšdku. Nie jest tak dziecinny jak niektórzy (a raczej większoœć) chłopcy z mojej klasy. A ten jest taki dojrzalszy no po prostu równy mi dojrzałoœciš że tak powiem (co wcale nie znaczy że uważam się zaz dojrzałš.)
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:53   

Witam.
Czy zaprosić do kina? Możesz mu dać delikatnie do zrozumienia, że jest taki a taki film i że chciałabyś pójść, ale nie masz z kim...Sztuka, by tak go wmanewrować, by sam myślał, że Cię zaprosił. Smile Jeżeli się nie uda to trudno, możesz też to sama zrobić. Ja jestem za subtelnością.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KoT - nie ma to jak manipulować ludzmi ;P
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 12:15   

Cóż, czasem się taka umiejętność przydaje. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 12:25   

Nie nazwałabym tego "manipulacją". Ot, trzeba być elastycznym. ;>
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 14:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

prosze powiedzcie jeszcze co o tym sšdzicie...
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 15:06   

No, a co mamy więcej sądzić? Wink Już napisaliśmy. Przynajmniej ja. Smile Idź na żywioł - ryzykuj i zapraszaj. Wink
Powrót do góry
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
ten chłopak ma 14 lat ja mam 13. On jest naprawde wporzšdku. Nie jest tak dziecinny jak niektórzy (a raczej większoœć) chłopcy z mojej klasy. A ten jest taki dojrzalszy no po prostu równy mi dojrzałoœciš że tak powiem (co wcale nie znaczy że uważam się zaz dojrzałš.)

Aha, czyli zamieszasz się umówić z niedojrzałym chłopcem Smile?

Znasz tego chłopaka dość dobrze? Jeśli nie, to na początek proponuję 4osobową wyprawę do kina. Na początek, rzecz jasna...

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Róża, z tego co mi mówiła,,zna go dość dobrze=]Bo gada se z nim normalnie przed i po zespole w muzycznej... biggrin I zna go chyba pół roku, ale nie jestem pewna=]Więc ja osobiście uważam,że..MASZ GO ZAPROSIĆ!!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A więc znam go od wrzesnia tamtego roku czyli od roku i 3 miesięcy biggrin. Hmm wypowiadajcie sie jeszcze bo chce poznać opinie jak największej liczby osóbek biggrin
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu