moj nowy chlopak przez gg wylyla mi ciągle serduszka ,a wszkole nic tylko cześć moi koledzy dowiedzieli sie, ze ja z nim chodze to gadali z nim, a on powiedzial ze w ogóle ze mmną nie chodzi niewiem oco mu chodzi ?? co mam zrobic z tym czy pogadac z nim czy zerwac juz z nim sie raz klucilam i bardzo tego zalowalam ale do mnie wrocil pomocy co on mnie zdradza??
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
KoT Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 11:19
Witam.
Raperko: To jak Ty wybierasz chłopaka, nie gadając nawet z nim? Ech... Obawiam się, że on Ciebie po prostu nie traktuje poważnie, może się Tobą bawi. Nie jest to najlepszy wzór kochającego chłopaka, choćby nie wiem jak był przystojny. To moje zdanie. Porozmawiaj z nim wreszcie, długo, najlepiej szczerze. W ogóle powinniście więcej rozmawiać i skoro jesteście parą, a nawet w szkole nie rozmawiacie, to ja się zastanawiam jak tą parą zostaliście .
Pozdrawiam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:03
Zgadzam sie z KoT-em. Albo chłopak się wstydzi Ciebie przy kolegach albo po porstu nie traktuje Cię poważnie. Moim zdaniem takie chodzenie nie ma sensu. Poza tym to często sie zdarza w wieku nastu lat u chłopców,nie przejmują sie swoją dziewczyną lub wstydzą się przyznać przed kolegami.
Mróweczka
Nikt mnie nie zdradził, jeden chłopak po prostu zabawił się moim kosztem, ot... Co do tego Twojego "chodzenia". Zgadzam się z poprzednikami, facet albo sobie robi z Ciebie jaja, albo wstydzi się przed kumplami. Sądzę, że on sam dokładnie nie wie, co do Ciebie czuje. Może to jakaś sympatia, ale wiadomo - kumple to dla facetów priorytet, coś o tym wiem. (przynajmniej dla tych mniej dojrzałych - żeby znów mnie nikt nie posądził o feministyczne hasła, ani o wrzucanie wszystkich do jednego wora ;p)