| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co mam zrbic??

czy ktos cie kiedys zdradzil??
tak
14%
 14%  [ 1 ]
nie
42%
 42%  [ 3 ]
nigdy o tym nie wiedzialam
0%
 0%  [ 0 ]
nie milalam/em chlopaka/dziewczyny
42%
 42%  [ 3 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
raperka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 09:04   co mam zrbic?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj nowy chlopak przez gg wylyla mi ciągle serduszka ,a wszkole nic tylko cześć moi koledzy dowiedzieli sie, ze ja z nim chodze to gadali z nim, a on powiedzial ze w ogóle ze mmną nie chodzi niewiem oco mu chodzi ?? Sad Sad co mam zrobic z tym czy pogadac z nim czy zerwac juz z nim sie raz klucilam i bardzo tego zalowalam ale do mnie wrocil pomocy co on mnie zdradza??

A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2923589
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 11:19   

Witam.
Raperko: To jak Ty wybierasz chłopaka, nie gadając nawet z nim? Ech... Rolling Eyes Obawiam się, że on Ciebie po prostu nie traktuje poważnie, może się Tobą bawi. Nie jest to najlepszy wzór kochającego chłopaka, choćby nie wiem jak był przystojny. To moje zdanie. Porozmawiaj z nim wreszcie, długo, najlepiej szczerze. W ogóle powinniście więcej rozmawiać i skoro jesteście parą, a nawet w szkole nie rozmawiacie, to ja się zastanawiam jak tą parą zostaliście Rolling Eyes .
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W Twoim wieku to normalne, więc nie przejmuj się Smile. Co masz zrobić? Dać sobie spokój, wg mnie... Zresztą, po co Ci partner Twisted Evil ?

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z KoT-em. Albo chłopak się wstydzi Ciebie przy kolegach albo po porstu nie traktuje Cię poważnie. Moim zdaniem takie chodzenie nie ma sensu. Poza tym to często sie zdarza w wieku nastu lat u chłopców,nie przejmują sie swoją dziewczyną lub wstydzą się przyznać przed kolegami.
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 17:48   

Nikt mnie nie zdradził, jeden chłopak po prostu zabawił się moim kosztem, ot... Co do tego Twojego "chodzenia". Zgadzam się z poprzednikami, facet albo sobie robi z Ciebie jaja, albo wstydzi się przed kumplami. Sądzę, że on sam dokładnie nie wie, co do Ciebie czuje. Może to jakaś sympatia, ale wiadomo - kumple to dla facetów priorytet, coś o tym wiem. Razz (przynajmniej dla tych mniej dojrzałych - żeby znów mnie nikt nie posądził o feministyczne hasła, ani o wrzucanie wszystkich do jednego wora ;p)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu