na wakacjach poznalam [cenzura] chlopaka co prawda jest starszy o 6 lat ale to nie problem tylko w tym ze ja sie w nim zakochalam i wydawalo mi sie ze on do mnie tez cos a pzrynajmniej domysla sie o co mi chodzi no i nie widzielismy sie jakis czas a teraz utzrymujemy kontakt pzrez smsy sa one bardzo mile nawet dajace do myslenia ale ja sie czasami zastanawiam czy on ich nie pisze tylko dlatego zeby byc miliym w stosunku do mnie?? ja myslicie
jak to jest 6 lat róznicy to.. hmm smsy może wysyłać do koleżanki, a ty sie zakochałas... a 6 lat to dużo. chociaż różne rzeczy sie zdarzają, takiej znajomości nie warto zrywać..
szkataka Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:10
no napewno nie mam 10 latek tylko 17
ale ja sie zastanawiam bo na wakacjach objawiał duze zainteresowanie moja osoba zwlaszcza na wakacjach bardzo mnie polubił, sam proponował odwózke do domu itp. potem jakos kontakt ie urwał a teraz przez smsy. on pierwszy nigdy mi nie napisal smsa. ale jak ja to zrobie to wysyla naprawde miłe smsy( takie miłłe no np ze ja mam przyjsc do niego zeby cos zrobic, i specjalnie tego nie robi bo czeka az ja przyjde) chodzi to o zwykła czynnosc bez zadnych podtekstow. i jezeli w temacie smsow sa 3 osoby bo dołacza jeszcze moja qumpela ktora mnie z nim poznala to on zawsze mnie wyroznia i faworyzuje.
A może do pedofil/mężczyzna zainteresowany sexem (w tym wypadku zastosowałem pisownię przez 'x') bez zobowiązań ;P?
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:40
Inteligencjo, głodnemu chleb na myśli? Nie fantazjuj.
Szkataka: Postaraj się z nim spotkać, np. przy kawie i wybadać o co mu chodzi. Może faktycznie jest Tobą poważniej zainteresowany? Tylko uważaj, 6 lat to dużo, nawet w Twoim wieku.
szkataka Gość
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:13
ok tylko jeszcze wymyslcie mi jakis powód zeby z nim gdzies sie spotkac napewno nie powiem tego prosto z mostu bo mogłabym wyjsc na idiotke pozatym jestem niesmaiala
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:47
Moim zdaniem taka miłość na sms-y nie przetrwa. Jeśli Ci na nim zależy spotkaj sie z nim lub odpuść sobie. Jaki moze być pretekst? Nadchodzą święta,chcesz sie z nim zobaczyć,złożyć życzenia,dać prezent.
Mróweczka