| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
: tylko zeby byc miłym??
Autor Wiadomość
szkataka
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 19:56   : tylko zeby byc miłym??

na wakacjach poznalam [cenzura] chlopaka co prawda jest starszy o 6 lat ale to nie problem tylko w tym ze ja sie w nim zakochalam i wydawalo mi sie ze on do mnie tez cos a pzrynajmniej domysla sie o co mi chodzi no i nie widzielismy sie jakis czas a teraz utzrymujemy kontakt pzrez smsy sa one bardzo mile nawet dajace do myslenia ale ja sie czasami zastanawiam czy on ich nie pisze tylko dlatego zeby byc miliym w stosunku do mnie?? ja myslicie
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakby nie chciał kontynuować znajomości to najpewniej już by ją zerwał Wink

Więc chyba to nie jest tylko by być miłym Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
szkataka
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 19:59   

jeju sorki ale wyslalam niechcaco 2 razy post
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 19:59   

O 6 lat? Rolling Eyes A Ty ile masz lat?
No jasne, że jest Tobą zainteresowany, jak to już pisała Kinga - nie wysyłałby smsów, gdyby nie był.
Powrót do góry
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak to jest 6 lat róznicy to.. hmm smsy może wysyłać do koleżanki, a ty sie zakochałas... a 6 lat to dużo. chociaż różne rzeczy sie zdarzają, takiej znajomości nie warto zrywać..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
szkataka
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:10   

no napewno nie mam 10 latek tylko 17
ale ja sie zastanawiam bo na wakacjach objawiał duze zainteresowanie moja osoba zwlaszcza na wakacjach bardzo mnie polubił, sam proponował odwózke do domu itp. potem jakos kontakt ie urwał a teraz przez smsy. on pierwszy nigdy mi nie napisal smsa. ale jak ja to zrobie to wysyla naprawde miłe smsy( takie miłłe no np ze ja mam przyjsc do niego zeby cos zrobic, i specjalnie tego nie robi bo czeka az ja przyjde) chodzi to o zwykła czynnosc bez zadnych podtekstow. i jezeli w temacie smsow sa 3 osoby bo dołacza jeszcze moja qumpela ktora mnie z nim poznala to on zawsze mnie wyroznia i faworyzuje.

co ja mam o tym sadzic?
Powrót do góry
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A może do pedofil/mężczyzna zainteresowany sexem (w tym wypadku zastosowałem pisownię przez 'x') bez zobowiązań ;P?

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 20:40   

Inteligencjo, głodnemu chleb na myśli? Razz Nie fantazjuj.

Szkataka: Postaraj się z nim spotkać, np. przy kawie i wybadać o co mu chodzi. Może faktycznie jest Tobą poważniej zainteresowany? Tylko uważaj, 6 lat to dużo, nawet w Twoim wieku.
Powrót do góry
szkataka
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:13   

ok tylko jeszcze wymyslcie mi jakis powód zeby z nim gdzies sie spotkac napewno nie powiem tego prosto z mostu bo mogłabym wyjsc na idiotke pozatym jestem niesmaiala
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem taka miłość na sms-y nie przetrwa. Jeśli Ci na nim zależy spotkaj sie z nim lub odpuść sobie. Jaki moze być pretekst? Nadchodzą święta,chcesz sie z nim zobaczyć,złożyć życzenia,dać prezent.
Mróweczka Kwiat

Odpowiedz do tematu