| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
"SINIAK"
Autor Wiadomość
Buba
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 21:00   "SINIAK"

Moja koleżanka ma "siniaka"w oku.Takiego czerwonego.(Jak na nią patrze to mi wymiotowac sie chce)Ona za nc nie chce isc do lekarza(Ma to juz tydzień)Mówi ,żee to nic takiego,że ją brat uderzył...Ale ja się o nią martwię.omóżcie.Jak mam ją nakłonić żeby poszła do lekarza??Co sie ztakim okiem wogóle robi??
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem o co Ci chodzi. Miałam kiedys takie cos. Pojawia to się jak się porządnie w oko walniesz biggrin Raczej nie trzeba isc z tym do lekarza. Niedługo jej zejdzie.... mi się podoba jak to wyglada ;P Z takim okiem nic się nie robi. ''Nosi'' się go Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
marog6 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 07:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Raz jeden chłopak w szkole biegł po korytarzu i w cos uderzył głowo. I wtedy własnie wyskoczuł mu taki wielki siniak na oku. Przez jakieś 2 jak nie 3 tygodnie to miał, ale znikło potem
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

marog6 napisał/a:
Raz jeden chłopak w szkole biegł po korytarzu i w cos uderzył głowo. I wtedy własnie wyskoczuł mu taki wielki siniak na oku. Przez jakieś 2 jak nie 3 tygodnie to miał, ale znikło potem

czy możesz normalnie pisać po polsku!?
-w cos uderzył głowo albo znikło ...
potem jak ktoś czyta wiadomośći na forum to się tak nauczy pisać,bo im więcej napisuw sie widzi tym więcej ich się zapamiętuje!
a żeby to nie było off topic to dodam:
siniak na oku!!!???łeeee ,pewnie rzygać sie chce jak to widać,ale jak każdy siniak(mialem duzo na nogach bo szarpałem w bale na azwalcie) zniknie ;-)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 13:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

adam(o)_1991 napisał/a:
marog6 napisał/a:

czy możesz normalnie pisać po polsku!?
-w cos uderzył głowo albo znikło ...
potem jak ktoś czyta wiadomośći na forum to się tak nauczy pisać,bo im więcej napisuw sie widzi tym więcej ich się zapamiętuje!

Czekaj, bo ktoś Ci zacznie wytykać błędy. Taki mały bląd zobaczyłeś...a są osoby na forum, ktore robią większe blędy.
A Ty umiesz pisac?! Od kiedy wyraz "napisów" pisze się przez ''u''?
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 16:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może pękło jej naczynko, albo ma zapalenie spojówek. To niegroźne i schodzi po ok. 1,5 tygodnia. Nie trzeba iść z tym do lekarza Very Happy
Powrót do góry
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest zwykly siniak chyba ze w oku sie krwiak zrobil a to bedzie juz gorzej

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2874436
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Krwiaczek, pęka żyłka w oku a potem robi sie mały zakrzepik, Jak koleżanka napisałą po 2 3 tygodniach znika bez śladu a po tygodniu żółtawy ślad zostaje... miałem tak pare razy..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też to kiedyś miałam...Tylko zę ja miałam mniejszą "kropkę" ale nieźle to wyglądało... Rolling Eyes Jkabym miałą wściekliznę Razz Tak,to od uderzenia...Ale mi zeszło tak po max. dwóch tygodniach.

Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej przylozyc cos bardzo zimnego albo pojsc do lekarza
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Odpowiedz do tematu