| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Co to jest? Powiedzcie!!
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:23   Co to jest? Powiedzcie!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj rano poszłam załatwić pewną potrzebę. Gdy już skończyłam, pomyślałam sobie, żeby zobaczeć czy już mam śluz. I zgadnijcie co zobaczyłam... Plamę! Była koloru czerwono brązowego. Teraz już nic nie mam, tylko śluz. Co to mogło być? Czy to miesiączka? Moje najlepsze kumpele powiedziały mi, że one tak miały kilka dni przed pierwszą miesiączką. Czy ja też tak będę mieć?

Ps. Tradycyjnie boli mnie brzuch, ale tym razem boli mnie prawy jajnik, a nie lewy. Tak na środku też coś dzisiaj poczułam, ale to trwało 15 sekund. Może pół minuty. A przy podcieraniu nic nie widać. Pomocy!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gratuluje Mr. Green Chyba to okres... ;]
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

według mnie był to taki wstęp- możesz jeszcze przez kilka miesięcy nie miec okresu , ale wydzielinę. Bo na początku tak jest że może ustąpić a po pewnym czasie się pojawi Very Happy
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<b>BamBi</b> trochę Cię nie rozumiem. Chodzi ci o to, że to nie była miesiączka, ale prawdopodobnie dostanę ją za kilka miesięcy?

Numer Gadu-Gadu
2187507
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak..bambi chyba to miała na myśli...
Ja czegoś takiego przed okresem nie miałam...ale być może coś takiego jest...
Ja tak jak malvina...już pogratuluję....bo zostałaś kobietką...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki. Tylko teraz boję się jutra. Czy to będzie jutro na wycieczce, w szkole, w domu, na sprawdzianie z historii, czy może w piątek, a może w sobotę w szkole, albo w niedzielę u babci? Jeju, boję się!!

Numer Gadu-Gadu
2187507
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja dostałam wieczorem , a jak cie boli brzuch to lepiej sie zabezpieczyć i założyć wkładkę
Razz
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj noszę wkładkę. Powiem wam ciekawostkę. Moja najlepsza kumpela miała taką plamę kilka dni przed pierwszą miesiączką. Wzięła w ten dzień na siebie podpaskę (po co podpaskę? Wkładka wystarczy Razz). Po szkole zdjęła podpaskę i żyła sobie normalnie. Dopiero po godzinie czy dwóch poszła do łazienki. I co? Okres. A jak miała podpaskę to nie mogła dostać, tylko jak ją zdjęła. Ciekawe zjawisko Wink

Numer Gadu-Gadu
2187507
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak niestety często sie zdarza dobrze że do łazienki zdążyła. Mi sie teraz spóźnia i troche nie wiem co robić. Confused
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja kumpela też coś takiego miała.
Ale okazało się, że to nie miesiączka tylko ... zakrzepki młodzieńcze(poprawcie mnie jak coś Rolling Eyes ). Ta koleżanka miała to jakieś pór roku temu i nadal nie ma miesiączki...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A co są te zakrzepki? Może mi to ktoś opisać? Może ja też to mam...? Czy to jakaś choroba?

Numer Gadu-Gadu
2187507
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jakoœ zawsze zdšżam do lazenki Smile ale przed tym jak mam jakieœ 2 godziny czy nawet mnie œluz staje się bršzowawy jasno bršzowy Smile
Nie martw sie tym. Na pewno nie jest to nic złego.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy już pisałam, ale wczoraj miałam tyle śluzu, że mi majtki przemoczyło. A dzisiaj ta plama. Do tego wcześniej miałam śluzu bardzo maleńko. A tak normalnie to mam średnią ilość.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zabierz ze sobą podpaskę..jakbyś dostała to będziesz to czuć..ja jak dostałam okres to byłam w szkole..i czekało mnie jeszcze 5 lekcji...poszłam do higienistki i ona użyczyła mi pomocy...byłam zaskoczona..ale nie umarłam..więc się nie bój tylko zawsze miej przy sobie to zabezpieczenie...bo będzie nie ciekawie tak jak ze mną...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastosuję się do Waszych rad. Wielkie dzieki, że zechciałyście przeczytać moje posty.

<b>Tisiana:</b> podpaskę noszę już ze dwa-trzy tygodnie. Nieciekawie miałaś. Największy problem jest w tym, że u nas higienistka jest tylko w poniedziałki i w czwartki Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2187507
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu