Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 18:36 Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
Mam taki maly problem. Pod koniec wakacji poznałam pewnego chłopaka o rok starszego ode mnie. Zaprzyjaznilismy sie. Teraz on mowi mi wszystko ja jemu zresztą też. Nie mam wątpliwości że się przyjaznimy. Ale gdy mówi mi o innych dziewczynach jestem zazdrosna.
Jak myślicie jestem w nim zakochana, tylko się przyjaźnimy czy cos pomiędzy?:/
_________________ ...Boga klne bo On mi Cie zabral....
(...)
...Obsesje nie milosc dal...
Oj kochana muisz sama sobie odpowiedziec na to pytanie.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004 20:00
To zależy od tego jak o nich mówi, bo jeśli mówi np. Kasia ma ładne włosy no to możesz być zasdrosna ale może mówić też: Kasia dziś nie była w szkole.... więc tutaj też możesz być zasdrosna ale moze też powiedzieć : ale ta KAsia dziś brzydko wygląda albo że ma fajną nową kiążke... rozumito kobito?? więc napisz jak się o nic wyraża to ci pomożemy ;-)
KoT Gość
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 06:00
Dzień dobry.
A mnie sie wydaje, że nie bardzo możemy Jej pomóc. Musisz sama zajrzeć wgłąb siebie i dobrze się zastanowić. Jeżeli ciągle nie wiesz, czy go kochasz, pozbądź się zazdrości - bo zawsze będziesz w Jego oczach wyjątkowa i tym, o których mówi, wiele do Ciebie brakuje. Powodzenia
Pozdrawiam
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 09:22 Re: Czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
julcia014 napisał/a:
Mam taki maly problem. Pod koniec wakacji poznałam pewnego chłopaka o rok starszego ode mnie. Zaprzyjaznilismy sie. Teraz on mowi mi wszystko ja jemu zresztą też. Nie mam wątpliwości że się przyjaznimy. Ale gdy mówi mi o innych dziewczynach jestem zazdrosna.
Jak myślicie jestem w nim zakochana, tylko się przyjaźnimy czy cos pomiędzy?:/
Znam to doskonale, prawdopodobnie on traktuje cie jako dobrą przyjaciółkę a ty poczułaś do niego coś więcej. I tak poraz kolejny moja teza że przyjaźń damsko męska nieistnieje została potweirdzona...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
hee ja mysle ze tylko ty wiesz tak naprawde czy cos do niego czujesz czy nie... moim zdaniem nie ma przyjazni damsko-meskiej!zawsze ale to zawsze cos miedzy nimi zaiskrzy... i w pewnym momencie chociaz jedna osoba z tej pary przyjaciol powie ze KOCHA ale miloscia inaa niz przyjacielska:] czesto jest tak ze nie kce sie stracic przyjaciela i ukrywa swoje uczucia, ale moim zdaniem robic tak nie mozna... bo tak jak mowisz ze jestes zazdrosna o inne dziewczyny to nigdy nie bedziesz zadowolona jak twoj qmpel znajdzie sobie dziewczyne i bedzie spedzal z toba mniej czasu... dlatego dobrze sie zastanow czy chcesz z nim byc w parze czy pogodzisz sie z tym ze on tez jest chlopakiem i oglada sie na inne dziewczyny i calego czasu nie bedzie spedzal z toba:]
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004 17:18
Jak już ktoś powiedział to Ty sama musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie...Może jesteś zazdrosna,że te dziewczyny mogą odebrać Ci przyjaciela? Bo jeśli tak w szkole,czy jak normalnie ze sobą gadacie nic do niego nie czujesz oprócz przyjaźni to raczej zakochana nie jesteś...
Mróweczka
Ja podpisze sie pod innymi wypowiedziami , Sama musisz odpowiedzieć na to pytanie nie znamy sytuacji panujacej między wami wiemy tylko że sie przyjaźnicie ... nie wiem jak on zachowauje się w stosunku do ciebie ... Musisz sama sobie poradzić z tym problemem i mam nadzieje ze ci sie uda.