| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
faceci toi świnie
Autor Wiadomość
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 18 Maj, 2003 16:23   faceci toi świnie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ona chodzi do 2 gim on zdał mature na kazdej przerwie lizali się nawet weszłam do wc a oniiii....nie rozumiem tej dziewczyny, on idzie na studia tam będzie 1500 lasek ok i jej będzie jej wierny:?:jakos w to nie wierze.on sobie z niej jaja robi a ona go kocha, bo wogole ten post nie ma sensu, tylko proszę dziewczyny o to by się zastanowiły czy ma sens agngazowac się z związek ze starszym chłopakim- cudem jest by 19 latek zrwócił uwagę na 15- bo facetom w tym wieku chodzi tylko o 1...
a wogóle faceci to świnie-deg sorry- Sad
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mood

PostWysłany: Pon 19 Maj, 2003 18:00   :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

guga15 nie wszyscy faceci to świnie większość się zmienia bo np. w przełomie około 14/20 faceci są straszni zmieniają dziewczyny jak rękawiczki i w ogule ale z czasem mondrzeją jedni wcześniej a onni później tak już jest nie ma co im zarzucać i nie można poruwnywać żadnych ludzi do zwierząt bez względu jak się zachowują Wink trzymaj sie
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 19 Maj, 2003 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Guga lekko przesadzasz... Nie kazdy facet to swinia i nie kazdy 19sto latek chce tylko jednego. Owszem tych co szukaja tylko sexu jest zdecydowanie wiecej, ale sa wyjatki. Poza tym 4 lata roznicy to tyle co nic. Ja mialam 16 lat i chodzilam z chlopakiem ktory mial 20... Wcale mnie nie wykorzystal i nie rzucil, bylismy razem rok czasu...
Poza tym w ogole nie wiem z jakiego powodu napisalas ten post... Przeciez o ile dobrze sie domyslam nie o ciebie w nim chodzi.

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mood

PostWysłany: Pon 19 Maj, 2003 18:27   :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobrze mówisz Nemeila fakt nie każdy facet przyjmóje zasadę po "użyciu wyżucić" a znam małżeństwa gdzie różnica wieku jest prawie 12 lat więc wiek nie jest przeszkodą a może ten chłopak nie chce pożucić tej dziewczyny ? kto wie? Smile

Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 24 Cze, 2003 10:11   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się, faceci to świnie, ale nie wszyscy. Moja koleżanka powiedziała mi, że ma dziadka, który jest o (tak jak mood powiedział) 12 lat starszy od jej babci, i co??
Z reguły faceci przechodzą po kolei kolejne etapy życia:
1. Do ok. 10-12 roku życia-zabawa, komputery, telewizja, itd.
2. Od ok.13-15 roku życia-dziewczyny, podrywy, tak zwana: "wymiana rękawiczek", itd.
3. Od ok.16-19 roku życia-miłość, myślnie tylko o jednym, planowanie małżeństwa,itd.
4. Od ok.20-26 roku życia-małżeństwo, dzieci, itd.

Więc sama widzisz, to jest ogólne myślenie większści facetów, ale to im mija... .

Numer Gadu-Gadu
3571565
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 24 Cze, 2003 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lily zdecydowanie cos ci sie pomieszalo... Niewielu znam 19sto laktow ktorzy mysla o slubie i planuja rodzine. Niewielu jest tez 25cio latkow ktorzy juz ta rodzine maja.... Moze uzupelnisz swoje informacje?

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 10:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nemeia jak zwykle musz ci przyznac racje 19 latki nie mysla o malzenstwie w tym wieku, sam mam brata w tym wieku i wiem czego najbardziej chce Dyskoteka panienka na 1x i tyle.No i chce sie przede wszystkim dobrze bawic :-))taki wiek co zrobic Wink

Numer Gadu-Gadu
3259633
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 23:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

On ją chyba wykorzystuje...chociaż są związki gdzie partner jest dużo starszyod partnerki. Miejmy nadzeję, ze ten związek się szybko nie rozpadnie...
Powrót do góry
gośka
Gość
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 23:16   

ja wpadłam z chłopakiem majac niecale 18 lat coprawda on był starszy o 6 lat i nadal jest ale nasz zwiazek opieral sie tylko i wylacznie na seksie nie rozmawialismy nigy ze moglismy byc para. zreszta oboje mielismy partnerow tzn ja stalego a on widywal sie tez z innymi no i stalo sie cos se stalo zaszlam w ciaze bylam przekonana ze on nie przyzna sie do tego dziecka wkoncu to molo by byc rózwniez mojego chłopaka ale on mi uwierzył i powiedzila ze zapewni nam byt. i tak krok po krku jestesmy jzu małzenstwem a on nie widzis wiata poza mna i mała córeczka :) faceci nie sa swiniami
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 23:31   

Pieprzenie. Zaogólniacie wszystko
Powrót do góry
Goska
Gość
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 19:51   

to wprowadz jakies konkrety R2
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 20:52   

gośka napisał/a:
ja wpadłam z chłopakiem majac niecale 18 lat coprawda on był starszy o 6 lat i nadal jest ale nasz zwiazek opieral sie tylko i wylacznie na seksie nie rozmawialismy nigy ze moglismy byc para. zreszta oboje mielismy partnerow tzn ja stalego a on widywal sie tez z innymi no i stalo sie cos se stalo zaszlam w ciaze bylam przekonana ze on nie przyzna sie do tego dziecka wkoncu to molo by byc rózwniez mojego chłopaka ale on mi uwierzył i powiedzila ze zapewni nam byt. i tak krok po krku jestesmy jzu małzenstwem a on nie widzis wiata poza mna i mała córeczka Smile faceci nie sa swiniami

Zastanawiam sie, czy Ci w to wierzyc. Nie wazne.

Nie kazdy facet to swinia, ale 90% - tak. Mysla tylko o jednym, a jezeli nie, to pochalniaja sie swoimi pasjami i dziewczyne maja daleko w tyle. Sa coprawda tacy, ze zalezy im, bardzo dbaja o dziewczyne, opiekuja sie, ale jest icgh zdecydowanie mniej od tych wyzej wymienionych.

4 lata roznicy? Nie no, nie przesadzajmy. Nie znasz kolesia (no chyba, ze znasz) wiec nie wiesz jakie moze miec wobec niej zamiary, czy ja kocha, czy chce tylko wykorzystac. Ja aktualnie od miesiaca mam chlopaka - 18-latka. I nie mysli o seksie. Czuje sie przy nim bezpieczna, on sie mna opiekuje itd. Na nic nie naciska, liczy sie z moim zdaniem... Owszem, ma wady, ale nie az takie, zeby byl swinia.

Ogolnie rzecz biorac - kazda z nas trafi kiedys na faceta, ktory jest swinia i takiego, ktory nia nie byl i nie bedzie. To kwestia czasu. Ale jezeli mamy otwarte oczy i nie bedziemy w nim slepo zabujane, to nic nam sie nie stanie itd.
Powrót do góry
kradziejka nzlg
Gość
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 20:59   

znałam związek gdzie facet miał 17 a kobieta 24 i dalej sobie żyje
Powrót do góry
goska
Gość
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 22:26   

cytat:"Zastanawiam sie, czy Ci w to wierzyc"
nie zalezy mi zebys w to wierzyła wiec nie musisz tylko nie rozumiem co w tymnierealnego : wpadka dziecko a potem slub no chyba ze tu jest napasc na mezczyzn ze jest to niemozliwe ze potrafia sie ustatkowac??
Powrót do góry
gabrielen-znlg.
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 09:33   

goska - dziwi mnie to, ze nagle, tak nagle cie poprostu pokochal. Nic wiecej. Przeciez moze mnie to dziwic i moge w to nie wierzyc, prawda? Wiec nie rozwlekajmy juz tej sprawy*...

* "tej sprawy" czyli to, czy w to wierze czy nie, bo to bez sensu. ;)
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu