| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
bawic sie w swietego mikolaja??? czy nie???
Autor Wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 15:33   bawic sie w swietego mikolaja??? czy nie??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a moje pytanko zupelnie z innej beczki...Razz no bo... zblizaja sie swieta itd no wiec prezenty i te sprawy to norma:] tylko ze ja nie wiem co zrobic z moim chlopakiem... bo nie wiem czy mam mu kupic jakis prezent:] bo jesli ja mu kupie a on mi nie to troszka glupia sytulacja i na odwrot:] a przeciez nie zapyatm gho wprost... kupujemy sobie prezent? :/ bo wsumie on nie nalezy od osob ktore lubia wydawac na innych hajs:P ztego co wiem:p a jak wy robicie ze swoimi partnerami w takich sytulacjach??

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 15:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak bym miała chłopaka [a nie mam Razz ] to oczywiście, że bym mu kupiła prezent. A jak on by mi nie kupił to jemu by było głupio, a nie mnie. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jasne.Kazdy lubi dostawac prezenty...Wiec nie zwlekaj a jesli on ci nie kupi a ty mu tak to mozesz byc pewna ze kupi ci spozniony prezent Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja sobie na spacerku ni z z pietruszki spytałam co chce na gwiazde Wink był troche zmieszany ale powiedział ze nie wie ^^ na koniec spytał sie co ja bym chciała, oczywiscie ja ze nic.. bo mi tam nic nie potrzebne, ale jesli kupić/zrobisz/dasz mu prezent na pewno będzie czuł się miło =)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że jeśli chcesz to podaruj mu jakiś fajny prezencik od serca a jeżeli on ci nic nie podaruje to napewno da ci spóźniony prezencik ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiec tak:) dziekuje wam bardzo za pomoc:P ale dzis byl u mnie i sam zapytal co bym chciala dostac od swietego mikolaja:) no i on juz wie co mi da bo pyt mnie o moje rozmiary (M-ki S-ki itd:P) noo i chyba mogem siem spodziewac jakiejs bielizny hyh:) a co ja mam mu kupic? juz ostatnio mialam problem z prezentem urodzinowym... a tyro to jzu wogole nei mam pomyslu:( macie jakis pomysl:D???

Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 15 Gru, 2004 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej cos od serca to ty znasz tego chłopaka najlepiej , możesz zrobić mu coś sama na przyklad Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 16 Gru, 2004 18:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze kup mu cos czym sie interesuje :mrgreen:Dobrym pomyslem jest tez plytka ulubionego zespolu czy wykonawcy... Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Odpowiedz do tematu