| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Nieznosna siora!!!
Autor Wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 17:32   Nieznosna siora!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pewien problem a raczej lepiej tego nie nazywac problemem tylko zmartwieniem.Otoz moja starsza siostra(ale nie ze ma 16-19 lat jest starsza) strasznie mnie wkurza i sie klocimy.Ale to nie jes tylko ostra wymiana zdan ostatnio troche sie z nia szarpalam Crying or Very sad .Zaluje tego a zarazem ogarnia mnie ogromna zlosc na nia.Chcialabym sie z na pogodzic i sie do niej zaczac odzywac ale jak???Jesli bede do niej gadac to ona mi nic nie odpowie a jak ja jej nie bede odpowiadac to pojdzie do mamy i zacznie na mnie kapowac Evil or Very Mad .Co ja mam zrobic zebysmy sie zaczeky do siebie odzywac??? Rolling Eyes

PLEASE O SZYBKA ODPOWIEDZ Kwiat
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja nie wiem bo nie mam siostry wiec mi sie takie sytulacje nei zdarzaja:] ale to chyba zalezy dlaczego doszlo do tej szarpaniny, kogo to byla wina i dlaczego nie moglyscie dogadac sie slownie... jesli to byla twoja wina (jesli kcesz sie z nia pogodzic przemysl to) to wyciagnij poprostu reke a jesli uznasz ze to jej wina to sprobuj jeszcze raz delikatnie zaczac ten temat Smile

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko rzecz w tym ze wina byla po obu stronach.A jesli wyciagne do niej reke (jak juz wczesniej pisalam) to ona sie do mnie nie odezwie.Oczywiscie moge sprobowac jeszcze raz i jeszcze raz ale watpie ze to cos da.WIEC CO JA MAM ZROBIC????
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 17 Gru, 2004 19:00   

Pogadaj z nią,chociaż spróbuj.
Powiedz np. Kaśka(czy jak tam,tu wstaw imie siorki) ,słuchaj tak dalej nie moze byc.
Zgoda?I sorka za wszystko.
Jezeli sie nie odezwie albo najwyrazniej bedzie dawała znac ze ma to gdzies to powiedz:
Kaśka,chcesz życ w takim sporze?Nie badz dziecinna!
musisz nań troche pokrzyczec bo ja jako źródło łagodnosci i piekło zarazem uwazam ze najpierw łagodnie potem jazda Wink
Powodzonka i pozdro Thum
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 18 Gru, 2004 23:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepszym sposobem jest oczywiście próbo pogadania z siąstrą spróbój tak jak radzi Gabra bo to dobry pomysł .
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6519354
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:44   

i jak,poradziłaś już sobie? Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jeszcze nie do konca ale juz sa postepy a wiec dzieki Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

FAJNIE ŻE CI SIE UDAŁO POGODZIĆ Z SIORĄ BO PRZECIEŻ POWINNA BYĆ ZGODA W RODZINIE Very Happy

Numer Gadu-Gadu
6519354
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 18:39   

Mam podobny problem co ty prawie co 2 dni hehe ciagle kłoce sie z moja siorka apotem sie godzimy:) i tak w kólko (ma 22 lata) stara krowa a taka dziecinna... naszczescie jedzie do Anglii z chlopakiem w wakacje i prawdopodobnie zostanie na stałe Mr. Green jupi..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 19:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga moja ma 29 lat!!!Stara krowa to dla niej za malo.No ale nie bede jej obrazac.A co do tej klotni to sie dalej do siebie nie odzywamy ale juz jestesmy dla siebie milsze.Na swiata bedzie juz ok napewno.A Aga mas racje z tym ze taka stara a sie tak kloci Mr. Green
Elly napisał/a:
FAJNIE ŻE CI SIE UDAŁO POGODZIĆ Z SIORĄ BO PRZECIEŻ POWINNA BYĆ ZGODA W RODZINIE Very Happy

Elly ja sie z nia nie pogodzilam.Nadal sie do siebie nie odzywamy ale jestesmy milsze dla siebie Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Gru, 2004 19:42   

No tak... takie stare a zahcouja sie jak dzieci... po co są siostry? wrr
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Gru, 2004 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz mysle ze sa tylko po to aby mial nas kto wkurzac Twisted Evil Nie no moze my nie bylysmy w planie Mr. Green Nie mozna z nimi wytrzymac czasami chcialabym ja zabic...ale tego oczywiscie nie robie bo to jak co w konu moja siostrzyczka Laughing
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Gru, 2004 15:03   

wszystkie siostry są nieznośne
moja siostra ma 18 lat i mamy wspólny pokój
codziennie sie kłucimy i nie odzywamy do siebie ale to mija z czasem

poprostu poczekaj będzie lepiej a jak to ty zawiniłaś to przeproś
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 12:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kradziejka ja bym nie wytrzymala z siora w jednym pokoju codziennie Rolling Eyes Wspolczocia
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 24 Gru, 2004 12:21   

Droga Miracle !!! Ja Mam Identyczną Sytuacje :/ Moja Siorka Jest Strasza O 4 Latka I Juz Się Wywyższa !!! Ostatnio Szarpałam Się Z Nią O Błachostke... Ale To Ona Zaczęła !!! A Jak Jej Się O Coś Pytam To Odrazu Wrzeszczy.....
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu