Zapraszam na nowo tworzoną stronę o grze The Sims. Czekam na uwagi, opinie i spostrzeżenia dotyczące strony.
Zapraszam również do podzielenia się spostrzeżeniami na forum.
Szkoda czasu na dyskusje z Tobą.
Tylko dlaczego zawsze znajszie sie jakiś prymityw, który zaśmieca forum chamskimi uwagami. Sopróbuj zrobić jakąś stronkę wtedy pogadamy. I jeszcze jedno - to chyba Ty chcesz być popularna. heh
nie, nie robie kazdemu chamskich uwag. Jesli jestes pewien, ze przez to, ze ci podalam adres do forum o the sims, gdzie WSZYSCY tam zajerestrowani sie tym interesuja, po to, ze tam zdobylbys wieksza popularnosc i ze przez to jestem chamem, to udowodnij mi to, odnajdujac na tym forum chociaz kilka postow, w ktorych kogos "chamsko zjezdzam" i stram sie zdobywac chamska popularnosc.
A co do stronek - mialam je trzy. Mialam tzn. juz ich nie mam, poniewaz to bylo, gdy bylam mlodsza. Znajdowalo sie na niej taki cos jak moje wiersze, rozne kawaly, obrazki gif, przepisy kulinarne mojej mamy i take tam rozne. Juz nie porowadze zadnej z tych stron, ale sama sie nameczylam przy ich robieniu oraz rozreklamowaniu. Dobrze wiem, ze aby zdobyc popularnosc swojej strony, to trzeba sie niezle naparacowac. No ale, jak juz chce sie komus pomoc przy rozreklamowaniu jego strony, to trzeba sie przygotowac na zostanie chamem.
Nie wiem, moze urazilo cie to, ze raz napisalam ci "reklamom podziekujemy". To fakt, ze jestem krotka na tym forum i moge nie znac wszystkich obyczajow tu panujacych, ale na wszystkich innych, na ktorych zdazylam juz pobyc, kazdej reklamie sie jeszce bardziej "szczerze" dziekowalo, niz to ja napisalam. Jesli urazily cie wtedy moje slowa to wybacz.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Nie chce żeby tu doszło to jakiejś wymiany zdań więc nie dajmy się ponieść emocjom
Teraz o stronie:
Co do strony technicznej to menu inaczej wygląda w firefoxie niż w IE no i duży minus to reklamy lycosa a jeśli chodzi o stronę to dosyć mało rzeczy jest na niej.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------