| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Jak trafiliscie na forum??
Autor Wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2003 18:40   Jak trafiliscie na forum?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!!!
Witam wszystkich zebranych w tym poscie, mam pytanko do was w jaki sposob trafiliscie na to odlotowe, fajne forum ??

P.S: przepraszam jezeli byl juz taki post ale nie przypominam sobie jezeli byl, zamknijcie lub usuncie Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2003 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi o nim powiedziała moja najlepsza przyjaciółka z internetu. Miałam problemy związane z dojrzewaniem Rolling Eyes ona podała mi adres i powiedziała "Wejdź,tam jest dużo o tym". Na początku tylko weszłam i poczytałam trochę o tym co mnie trapiło a kiedy chciałam się zalogować i zobaczyłam napis,że trzeba mieć ponad 13 lat...Ale się zalogowałam,bo zobaczyłam,że niektórzy nie mają nawet dziesięciu Very Happy I nie żałuję. Teraz zaglądam tu codziennie:-)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2003 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak zwykle weszłam na stronkę Agi i zobaczyłam ten button z napisem Forum...kliknęłam i już Very Happy
I uwielbiam to forum-zawsze siem coś dzieje:
AGA, MOŻESZ SOBIE POGRATULOWAĆ!!! Kwiat

Numer Gadu-Gadu
3571565
Alice_10 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 28 Paź, 2003 21:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak dobrze pamietym to chyba Nene mi o tym na GG powiedziala....pierw nie chcialo mi sie wchodzic ale potem polubiloam to i wreszcie sie zalogowalam.Gdzies miesiac puzniej zapomnialam o tym forum ...ale puzniej znow tu weszlam ale niestety zapomnialam swojego nicka i hasla miec zrobilam no wy profil Smile

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 06:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja natomiast w całkowice inny sposób niż wszyscy trafiłam na to forum, pewnego dnia w czerwcu baaaaaaaaaaardzo mi sie nudziło i postanowiłam sobie poszukac jakiejśc rozrywki w wyszukiwarce internetowej i znalazło mi również wsród innych gier, gry na dzieci.best.pl przez kilka dni grałam w nie, a następnie zaczęłąm przeglądać inne rzeczy na stronie i przypadkowo wcisnęłam button forum. Co nie było złą rzeczą, bo od tamtej chwili zaglądam tu codizennie, kocham to miejsce i wszystkie osoby na tym forum, kocham dzielić się swoimi poglądami i wyrazać własne opinie. Dziekuję za nie Kwiat Flower Cheers

Numer Gadu-Gadu
2891618
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 09:55   , Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tak samo...szukalam czegios w necie, weszlam na google i cos tam wpisalam nawet nie pamietam co...i wyskoczylo dzici.best.pl nio i weszlam pomyslalam ze zobacze co to...i potem patrze FORUM...i td..

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Gość
PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 11:14   

nioh ja wlasnie dokladnie w ten sposob trafilam na forum: w altawiscie wpislalam dla dzieci bo mi sie nudzilo i chcialam se w cos pograc a zobaczylam dzieci best...a wiec w nią weszlam kliknelam oczywiscie forum na do,e strony...i od tej pory tu takze staram sie bywac jalk najczesciej. To forum jest naprawde odlotowe!!!
Powrót do góry
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To nie forum jest odlotowe, cool, etc. Forum tworzą ludzie, którzy na nim bywają. To Wy tacy jesteście. Forum bez takich ludzi to tylko dokument html na którym są zrobione tabelki, kategorie, działy... i nic więcej.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 29 Paź, 2003 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aga sluszna uwaga Wink

Ja trafilem na forum szukajac jakiegos fajnego fora na ktorym mozna by pogadac o wszystkim weszlem, zarejestrowalem sie z czego bardzo sie ciesze i nigdy nie bede zalowal, dzieki temu forum zrozumialem wiele rzeczy, i duzo sie na nim nauczylem Wink , no i co oczywiscie wazne nawiazalem cyber znajomosc z fajnymi ludzmi Very Happy Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 15:20   forum Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja bardzo się nudziłam a poniewaz uwielbiam rysować, malować itd to weszłam to internetu i wpisałam w wyszukiwarce chyba: Rysowanie ...czy coś takiego i wytskoczyło mi: Rysunkowa strona agnieszki...spodobała mi sie ta stronka i długo sobie po niej buszowałmam...grałam w gry itp az w koncu trafiłam na forum ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 15:42   

Hmmm... Nie bardzo pamiętam... Chyba... bo ja tą stronę znam od bardzo dawna... Kliknęłam w banner w napisem forum no i weszłam... Takk mi się zdaję...
Powrót do góry
demolek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tu trafił skąplikowanie
najpierw w wyszukiwarce wpisałem gry do ściągnięcia i sie własnie pokazała strona www.dzieci.best.pl
i tam jakoś ją przeglądałem i tu trafiłem

Numer Gadu-Gadu
demolka123@wp.pl
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 31 Paź, 2003 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja szukałam w czegoś o psiakach w gogle i wyświetliło się to forum,ze niby tez jest dział psy.No to weszłam i mnie wciągneło.Przywiązałam się do tego forum Laughing

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 03 Lis, 2003 17:09   

A ja weszłam dzięki Dusi, która to forum znalazła.
Powrót do góry
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 04 Lis, 2003 05:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zupelnie przypadkiem... Szukalam czegos w google.ca i wlazlam na to forum. Pierwszy raz to ja zadalam pytanie, a potem juz jakos takos zostalam na dobre Smile

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu