Pytania brzmi; Jak mieć chłopaka?
Daje takie pytanie bo podoba mis ię chłopak .I jst mi smutno ze niemam i nie miałam w życiu chłopaka.Pewnie myslicie że jestem głupia czy coś w tym rodzaju ale mi jest smutno . staram sie byc miła dla innych.A moze ze mna jest coś nie tak ??
Ja chciał bym mieć go bo wciąż słyszę ,a bo on dał mi to , a bo on mnie pocałował, a bo ja siedziałam mu na kolanach , a bo się przytulalismy, a mie jest smutno i chce mi się płakać!! co ja mam zrobić!!!????[/b]
najwazniejsze jest to, zebys nie udawala przy nim jakiejs suepr odlotowej itd. tylko po to zebys mu sie spodobala!! musisz byc soba, a jesli nie doceni tego, to znacyz ze nie jest ciebie wcale wart.
jesli nie wiesz jak do niego zagadac to moze napisz do niego na gg np? mysle, ze na gg najlepiej sie umowic, ja tak zrobilam pierwszy raz ze swoim chloapkiem. a jesli on nie ma gg, to jelsi go znasz chcoiaz troche i wczesniej troche gadaliscie to mozesz podejsc i zapytac co jutro robi, bo tobie sie nei chce w domu siedziec przez cale popoludnie a nie mas z kim wyjsc. :] to zawsze skutkuje, przynajmniej w moim przypadku.
jesli go znasz tylko z widzenia to musisz juz bardziej sie postarac, np. podejdz i zapytaj o coz, to zalezy od sytuacji, np. jelsi zoabczysz go w bibliotece to podejdz i poakz mu jakas ciekawa ksiazke, pwoiedz, ze tobie sie ona podobala i od razu sie przywitaj i rpzedstaw. :]
pozdro i zycze powodzenia z tym chloapkiem..
_________________ Szeptem na ucho powiem że
Że ja, ja się tego wyrzekam...
Wyrzekam bo...
Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości
Jak ty
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 17 Sty, 2005 23:04
Jeśli on do Ciebie nic nie czuje, to prędko nie poczuje.
A jeśli jednak... może jesteś zbyt tajemnicza? Może np. chichoczesz z koleżankami gdy obok niego przechodzicie? Może go olewasz, unikasz spojrzenia? Daj mu znak(i), że się nim interesujesz. Nie takie od razu, typu "ojej, jak ja Cię kocham!" tylko uśmiech, spojrzenie itd. Nikogo nie udawaj przy nim, a już na pewno nie wciskaj bajeczek typu "kocham sport i motoryzację", gdy nie kochasz ani sportu, ani motoryzacji. No i nie zgrywaj starej koleżanki, bo potem ciężej będzie na coś stałego, gdy on będzie od Ciebie oczekiwał tylko i wyłącznie przyjaźni.
Ale jeśli nic nie czuje, no to są malutkie szanse, że poczuje...
Ech...kobiety.
Naucz się, że męski mózg pracuje na innych falach niż kobiecy.
Wy gubicie się w podchodach, a nam trzeba łopatologicznie czasem wygarnąć co i jak.
1 Bądź sobą.
2 Mów wprost, o co ci biega / oczywiście mały flirt też jest przyjemny, ale w stosunku do tych..no, hmm...domyślniejszych.:]/
3 Nie naginaj się, żeby za wszelką cenę miec właśnie Jego, tego a nie innego. To się nie sprawdzi w przyszłości.
Twój
doc. Merk
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 21 Sty, 2005 12:09
Nie możesz udawać kogoś kim nie jesteś, ten chłopak ma się zakochać w tobie a nie w malowanej laluni. Chłopcy lubią zdecydowane dziewczyny a nie takie które się tylko chichrają i wstydzą, warto zrobić ten pierwszy krok a później to już z górki jak chłopak zauważy pozytwyne wibracje ;p chłopcy raczej nie dawają kosza (na pierwszej randce ;] tak jak dziewczyny czasami) pozdro i powodzenia życzę!!!!!!!!!!
twoje ptanko jest bardzo proste jak mie chlopka?????no ja te zsiepytam dokladnie jak miec tego co sie podoba tak jak mi taki jeden tlyko że ja z nim gadma na swoim GG tlyko na jakiejś wlaniętej Jolce(oczewiście podaje inne imie) i gadam z jego kumplem którego bardzo lubięi on cce nas zamotaćal e on a ni ten jego kumpel niewiedząjak ja wyglądma...I nie gadam tylko z nim ale i z wieloma osobami na tym użytkowniku Jola..................
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 23 Sty, 2005 21:32
No to tak:
1. Zawsze bądź sobą
2. Uśmiechaj się zalotnie i czasem puszczaj mu oczka
3. Jeśli nie jesteś bardxzo gruba to ubieraj się w obcisłe ubrania oraz miniówki
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 15:56
Hm...Wiesz,na każdego przyjdzie pora. To,że teraz nie masz chłopaka(i do tej pory nie miałaś) to nie znaczy,że nie będziesz miała nigdy. Sama miałam kiedyś takie problemy a ptem miałam dwóch chłopaków i teraz szczerze powiedziawszy po porstu mi to "wisi". Piszesz,że starasz się być miła. Tylko nie do przesady.Bądź sobą. Kiedyś na pewno znajdzie się chłopak,który CIę pokocha. Na razie glowa do góry
Mróweczka
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 19:44
Dokładnie. Poprzednicy już powiedzieli.
Najważniejsze jest to, żebyś za wszelką cenę byłą sobą.
Większość chłopaków, których znam ceni w dziewczynach bezpośredniość. Nie jakieś tam aluzje (chyba, że takie dwuznaczne )... Nie wiem czy dobrze zrozumiesz o co mi chodzi.
Potrzebujesz chłopaka, który zaakceptuje Cię taką jaką jestes, więc nie ma się co za dużo "wyginać" w poszukiwaniu
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 19:57
Pfff ja mam 13 lat i żaden chłopak nie był mna NIGDY zainteresowany.
Najwazniejsze zebys nie była napalona i nie pokazywała tego ze chcesz miec kolesia bo to ich odstrasza...
Nie narzucaj sie wiec i jezeli podryw to jakis stosowny (zabieranie plecaka i całowanie błyszczkiem jego koszulki od WF-u i inne głupoty ODPADAJĄ)
Pamietaj tez:nie spiesz sie!!Musisz byc cierpliwa,on musi do ciebie przywyknac bo pocałunek na pierwszej randce to chyba przegiecie,chyba ze on sam bedzie tego chciał.Daj mu troche pomiatac soba (bez SKOJARZEN) czyli niech on decyduje kiedy co zrobic.
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Sty, 2005 20:48
a ja jestem różową świnką i też na mnie nikt nie leci
Ja sie dołaczam do pytania...
jest chłopak który mi sie podoba od dłuzszego czasu ( to juz chyba miłosc ) ale nie widziałam sie z nim od wakacji czyli dłuuugo i gadam tylko czasem z nim na gg... Jak chodziłam z nim do klasy to był moim kolega ale teraz wszystko sie rozpadło... Co moge teraz zrobic????
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==