| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
niewiem co sie dzieje??
Autor Wiadomość
Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 23 Mar, 2003 17:52   niewiem co sie dzieje?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Od paru tygodni boli mnie bzuch i pod brzuchem ale zawsze w niedziele (dzis) Prosze [pomuzcie bo nie wytrzymam].
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
guga15
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie za bardzo zrozumiam o co chodzi!!ale najpierw napisze co zrozumiałam!!bolii cię brzuch i podbrzusie ale co ma w tym wspólnego niedziela nie mam pojęcia
jeśli jeszcze nie miesiączkujesz bydz może jest to znak że juz nie długo zaczniejsz, a wtedy takie bóle będziesz mieć wcześniej

rok temu też miałam takie bole, więc lekarze- nawet do szpitala trafiłam-myślelii że to wyrosek, ale mi przeszło po wizycie u ginekolga, tóry mi powiedział że za 2 tygodnie bedę mieć okres, okres dostałam w styczniu tego roki biggrin a pisze to dlaego że ból ten może oznaczać wiele
ale radzę ci byś nosiła przy sobie podpaski
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja radzę, abyś porozmawiała o tym z mamą.
Zastanawiająca jest regularność tych dolegliwości. Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to niedzielne problemy z dietą, ale przyczyn może być wiecej. Jeśli boli Cię regularnie zawsze w niedzielę, to ja nie wiązałbym tego z okresem. Ale na 100% tego nie mogę powiedzieć. Jeszcze raz namawiam Cię - pogadaj z mamą.

Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam miesiączke niewiem czy iśc do ginekologa
pomóżcie prosze
!!!!

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 24 Mar, 2003 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnio często namawiam Cię do rozmowy z mamą Wink. Tym razem również Cię do tego namawiam. Mama Ci doradzi i podzieli się swoimi doświadczeniami.

Do ginekologa iść nie musisz. Są dwie "szkoły". Jedna z nich mówi, że do ginekologa należy iść po pierwszej miesiączce, druga, że w wieku ok. 18 lat. Napewno wczesna wizyta u ginekologa nie zaszkodzi, jednak nie jest absolutnie konieczna.

wito_elmacho1@hotmail.com
Gość
PostWysłany: Pon 28 Kwi, 2003 11:43   Re: niewiem co sie dzieje??

Gocha napisał/a:
Od paru tygodni boli mnie bzuch i pod brzuchem ale zawsze w niedziele (dzis) Prosze [pomuzcie bo nie wytrzymam].
]

Gocha, istnieje jeszcze prostsza możliwość czy przyczyna bólów tylko w niedziele?....a...może Ty poprostu boisz sie szkoły??To może być taka nerwica "szkolna" nawet podświadoma...zastanów sie proszę..bo cos w tym jest, u kazdego przejawia się inaczej...
Powrót do góry
Gocha
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 15:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

od tego zaczne żę nie boje sie szkoły czy ty wito_elmacho1@hotmail.com
nie masz zrozumienia dla cierpiacych bo chyba .Mnie w rózne dni bolii!!!
i po paru godzinacz przechodzi!!!!!!

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 20:53   

Jeżeli boli Cię brzuch, to nie tylko może to ból menstruacyjny, ale i wyrostek robaczkowy lub jelito. Najlepiej powiedz to mamie i idź z nią do ginekologa, a on Cię przebada i powie Ci czy to są bóle menstracyjne i czeka Cię za niedługo miesiączka, czy nie.
Najlepiej zrób tak ja napisałam Wink
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 20:56   DOBRZE RADZĘ !

Ups...wybacz. Nie zauważyłam twojego postu jak napisałaś, że masz miesiączkę.

Idź do ginekologa, bo ginekolog wszystko wie o miesiączce i najlepiej Ci doradzi Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 29 Kwi, 2003 22:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Goha: czegoś teraz ja nie rozumiem. W pierwszym poście napisałaś, że boli Cię tylko w niedzielę. Teraz piszesz, że w różne dni.

A "wito_elmacho1@hotmail.com" może mieć rację - pisze o tzw. nerwobólach. Takie bóle też bywają paskudne.

p@uL!nK@

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 16:35   HeJ!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To może byc ból menstruacyjny!!!Albo po prostu jesteś na coś chora.Ale wątpie Smile.Może powinnaś udać sie do lekarza o na pewno ci dobrze poradzi i odpowie na twoje wątpliwości lub pogadaj o tym z mamą.Przecież to twoja najlepsza przyjaciułka.

hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem moze bedziesz miala okres jesli go jeszcze nie masz !

a moze naprawde jestes chora albo zawsze w neidziele zjesz cos czego oladek nie toleruje i dlatego ........

Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Kwi, 2003 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hajdulka napisał/a:
nie wiem moze bedziesz miala okres jesli go jeszcze nie masz !

a moze naprawde jestes chora albo zawsze w neidziele zjesz cos czego oladek nie toleruje i dlatego ........

hajdulka Gocha napisała że ma już miesiączke

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Maj, 2003 08:16   

hajdulka

No właśnie Wink czytaj uważnie posty, bo jak jeden omminiesz to wszystko przekręcisz i wszystko pomiesza się na tym forum, że nie wiadomo będzie o czym gadać... Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu