Dzisiaj wrócił mój Misiu ^^ Bardzo za nim tęskniłam To było takie piękne... Był w Londynie miesiąc, bo tam ma rodzinke. Dzisiaj do mnie przyszedł rano, ja jeszcze w piżamce, a on dzwoni do domofonu i mówi : "Hej, wrócił Twój Wędrowiec". Tak sie ucieszyłam, bo nie wiedziałam kiedy wróci....Psytulił mnie tak ładnie......... Ehhh to było takie miłe....
Dziewczątka, czy wy też miałście kiedyś takie miłe przywitanie ze swoim chłoptasiem po dłuższej przerwie??
Dziewczątka, czy wy też miałście kiedyś takie miłe przywitanie ze swoim chłoptasiem po dłuższej przerwie??
No wiesz, ja takie przywitania mam codziennie. xP Tzn. poza tymi 2 tyg. (ferie) to nie bylo, bo ja daleko, ale ogolnie sa zazwyczaj takie 'mile' A jakby byla dluzsza przerwa to nie chce sie wdawac w szczegoly co by to bylo...
a witac to sie nalezy zawsze ladnie przytulic dac buziaczka:P hehe... ja mialam milutkie przywitanie po 5 miesiacach nieobecnosci mojego chlopaka:] z rozyczka siem zjawil u mnie:D ajc
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 15:46
A mój Misiu przywiózł mi takiego słitt misia z Londonu I później zjedliśmy sobie śniadanko razem(bo to było rano) Ehhhhhh
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 16:07
ja tam byłbym z tym "misiem". na 99% albo ty, albo on ciebie wkońcu rzuci. teraz to się może wydać nieprawdopodobne, ale tak zazwyczaj bywa.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 17:13
inspektor_nr4 napisał/a:
a świnki to nikt nie przytuli
Mnie też..... yyyyyy nie wypowiem się... sami wiecie o co chodzi
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 17:28
No to Arenku i Inspektorze, żebyście nie płakusiali to ja Was przytule (bez skojarzeń prosze ! )
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:29
Ja nie miałam chłopca więc nie mogę stwierdzić, ale myśle że byłoby to bardzo miłe
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 19:39
zwariowana_jedenastka napisał/a:
No to Arenku i Inspektorze, żebyście nie płakusiali to ja Was przytule (bez skojarzeń prosze ! )