| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Aż mi się żyć nie chce(bez kitu)
Autor Wiadomość
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 31 Sty, 2005 21:48   Aż mi się żyć nie chce(bez kitu) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Qrde.. Mój problem jest nast.:
A więc poznałam zzzzaaaajebi**** chlopaków na obozie(nie byli wcale jacys przystojni czy coż, ale mi sie podobali.to jest dla mnie byli przystojni, zresztą nieważne). Chodzi o ich charakter. Jeden był lwem a drugi to panna. A ja też jestem lwem więc po paru dniach zaóważyłam że Bartek(nie ten o którym ciągle gada Ida) jest do mnie strasznie podobny. Jest wręcz taki sam jak ja. No i raz jedziemy sobie gondolką z Szymonem i nast. dialog:
-Ej, Agata..
-No,co. Mów, Szymek.
-Bo Bartek..
-Taaaak??
-On sie.. no on sie.. no sie.. no zakochal no sie.
-Hymp.. Ja pierdziele...
-No.. Ty wogule wiesz co on robi? Leży na łóżku i rozmażonym glosem mówi rzeczy typu: jakie ona ma ładne oczy itp. Wogóle nie ma innego tematu niż ty wieczorami.
-hehe..
-A jak on już zaczyna te4 swoje słynne "wiecie co?" to już wiemy co powie, czyli:"ona jest taka ładna" itp.

no więc ja byłam fakt faktem cała happy ale jakoś.. jakoś to tak ukrywałam.. Aż raz podsłuchałam pod ich drzwiami:
-O czym, Szymek, z nią gadałeś?(to był Bartek)
-aaa... o różnych rzeczach..
-No powiedz!
-Różne rzeczy i mnie więcej nie wypytuj.
-aa.. wiecie co(bo w pokoju był jeszcze jego młodszy brat-Jasiek)
-taa.. wiemy..
-Nie.. poprosze ją o chodzenie!
-Na pewno powie ci "nie". Na stówę.
-hmm.. pewnie tak..

Chwila ciszy i nagle Bartek jakby do siebie:
-Powiem!
Nie powiem...
Powiem jej! POWIEM!
nie..
-Ej, Jasiek, Bartek znowu gada do siebie(to szymon mówi)

i śmiech.
Jeszcze następnego dnia Bartek na stoku mi powiedzial:
-Ej, Agata!
-No!-zatrzymałam się bo akurat mialam zamiar zrobić 180 w powietrzu(tego mnie szymek uczył, taki rodzaj trików na nartach)
-Wiesz jaka baka! wczoraj graliśmy w 5 minut prawdy!
-taak.. no i?
-pytałem się Szymka czy mu się Agata(czyli ja) podoba. I on mówił że nie, a teraz jek jechalem z nim gądolą to mi powiedział że cholernie.
-Hmm.. Ja pierdziele...

Potem mnie bartek dogonił na dole przy gądolach.
-Ej! Co miało znaczyć te "ja pierdzile".
-Bo ja wiem...-i się zamyśliłam.
Potem jechaliśmy gądolami i rozmawilam z bartkiem:
-Ej, o co wogule chodzi(to ja pytam)?
-Ale.. co?
-No.. wiesz o co mi chodzi..
-Ale.. szymek ci chyba to mówił.
-No nie wiem czy właśnie o to chodzi.
-Powiem ci moze jutro.
-Ale jutro.. jutro jest wyjazd..
-To ci jutro powiem..

No i fakt faktem chloapk sie we mnie na maksa zakochal no i ja w nim. A ja mieszkam w gdyni a on w pruszczu gdanskim i to nie jest daleko wiec.. mysle ze bysmy mogli sie spotkac tylko mam numer szymka, a nie bartka. I.. on.. sie nie pytal o moj numer wiec sobie myslalam ze mnie juz.. nie.. lubi(?). Co mam robić?

Numer Gadu-Gadu
2902475
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zrób pierwszy krok Wink Jeżeli na prawdę się w nim zakochałaś i zależy Ci na nim to zadzwoń do tego Szymka i poproś o numer Bartka...Porozmawiacie sobie...Umówicie się na spotkanie ( jeżeli mowisz, że mieszkacie blisko siebie to myślę że nie będzie problemu...). Potrzebna Wam jest szczera rozmowa....Dopiero wtedy będziesz wiedziala, czy on coś do Ciebie czuje...

Powodzenia! Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 14:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znasz takie przysłowie "kochaj i szalej i nie myśl co dalej"? Radze Ci, weź je zastosuj Wink W Miłości wszystkie chwyty dozwolone Wink. Dowiedz się od Szymka (tak?) numer tego Bartka (to on sie w Tobie zabujał?) i pogadaj z nim, tak jak powiedziała Nina. To ważne - teraz nie możecie stracić kontaktu. A jeśli mieszkacie blisko, to się świetnie składa, bo możecie zrobić jakis taki zlot czy coś i tam się zobaczyć, pogadać na żywo Wink.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niom popieram moje poprzedniczki... Może jeśli wiesz że on sie w Tobie bujnął to sprobuj zrobic jakis pierwszy krok... Zadzwon do Szymka i poproś o numer Bartka i sie jakoś umowcie... Może tak po prostu na takie spotkanie żeby sie zobaczyc po obozie... I wiesz może sie potem to jakos ułoży...Smile ... Życze powodzenia!!!

mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bez przesady to chyba nie powód do "nie-życia" Mr. Green
Podpisuję się pod dziewczynami. Zadzwoń do Szymusia(mój kumpel to Szymon i zawsze mówie do niego Szymuś :>) i powiedz,że chcesz zorganizowac takie spotkanko obozowiczów Wink To dobry pretekst,zeby spotkać się z...Bartkiem?
Mróweczka Kwiat

Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 03 Lut, 2005 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie cie mówie! Ile on miał planów żeby ten.. np. powiedział mi że ma na oku jakąś dziewczynę(co było nie prawdą i miało we mnie wzbudzić "zazdrość", szymek mi powiedzial). Chcial jeszcze zeby szymek sam ze mną pogadał o nim i potem mu powtórzył co ja o nim mówie..

Numer Gadu-Gadu
2902475
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 05 Lut, 2005 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie ma to jak para "nieśmiałców" hehe biggrin. Zrób coś kobieto bo nigdy się nie zejdziecie Smile. Wiem że łatwo powiedzieć. Ale to może byś Twoja ostatnia szansa.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu