Nom macie racje i ja nic nie kręce bo co bym miała kręcić? Tylko pytałam o zdanie sory jeśli tak myślicie!! i Sory ale ja z Ciebie idioty nie robie poprostu mi się tak napisało ale nie chciałam tam użyć słowa "zakochanie" "miłość" Jeszcze raz sory
A więc wynika z tego że nie będe z nikim Bo dla mnie chłopak w moim wieku jest z lekka dzieciny. A to ze się zadaje zchłopakiem starszym odemnie do nic dziwnego i sry jesli tak myślicie!! Ja sie kumpluje z starszymi odemnie i nie widze nic w tym dziwnego Ale to wasze zdanie nie moje jeszcze raz dzięki za krytyke i wogule. Chciałam poprostu zobaczyć, co wy o tym sądzicie jeszcze raz dzięki
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!
Wiesz jak dla mnie to troszke bez sensu ten post tzn najpoerw piszesz żebyśmy ci pomogli no wiec pomagamy piszemy co o tym myslimy doradzamy itp... Potem sie wnerwiasz o to że napisalismy ci to co myslimy o tej sytuacji i mówisz że masz swoje zdanie (więc po co ci było nasz skoro ty i tak zrobisz jak chcesz) a na koniec nam dziekujesz...
Napisałam tylko tak jak ja uwazam jesli cie w czyms uraziłam albo coś to przepraszam...
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:17
edycja postów pani pod latarnią jego mać!
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:50
ech... ludzie na forum chcą pomóc więc po co od razu mieć pretensje?
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:51
ech... ludzie na forum chcą pomóc więc po co od razu mieć pretensje?