| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Walentynki-pomozcie mi
Autor Wiadomość
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:13   Walentynki-pomozcie mi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam dostac od mojego "kumpla" walentynke, lecz nie wiem cio to bedzie i co ,mu kupic Crying or Very sad Błagam pomóżcie !! Ja chodze do 5 klasy a on do 6. Pliss pomozcie bo naprawde nie wiem co kupic Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2071312
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:20   

płyte?czapke z daszkiem?zośke?
zalezy co on lubi robic...moze ma jakies hobby?
A jak nie to zwykła kartka walnetynkowa i tez wypali Wink
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No chyba walentynkowa kartka jak na walentynki bedzie najlepsza Wink
Mało jest oryginalnych prezentów jakie mozna dac chlopakowi... ja na gwiazdke dalam koledze slipki (takie z gwiazdorkami Razz)... hmm... co mozna kupic... moze jakas wyczepista maskotke ? Wink Wydaje mi się, że powinnas polazic po sklepach i popatrzec Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:45   

Na walentki jak najbardziej pasuje kartka walentynkowa i jakaś maskotka (serducho, misiek) Ja dla mojego przyjaciela daje poprostu kartkę Love
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:45   

Mysle ze kartka walentynkowa wystarczy ale skoro chcesz kupic prezent to pomysl jaki styl lubi, czym sie interesuje... JA polecam smycz... taka na klucze wiesz o co chodzi... mysle ze to dobry prezent dla chlopaka.

Aga ®
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Lut, 2005 21:38   

Ty wiesz co może skoro kartkę może wyczaisz jakąś taka zaczampistą i większą od zwykłej... chyba iwesz teraz takie wielkie robią... ale niekoniecznie rozmiar XXL. Po za tym jak chcesz to jakąś figurkę, albo obrazek, moga być na wesoło tak żeby gdzuieś dał i sobie o tobie przypominał, no albo tak jak tu ktoś rpoponował smycz, albo breloczek
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:07   

Zależy co lubi... ale tak uniwersalnie: może frotka z serduszkiem? Smile albo szaliczek Razz jeśli to jest twój chłopak... to wasze zdjęcie w jakiejś bajeranckiej ramce Smile ale jeśli jesteście tylko przyjaciółmi... ja bym kupił frotke z serduszkiem (czy takie wogóle są?) Razz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:19   

Aren napisał/a:
jeśli to jest twój chłopak... to wasze zdjęcie w jakiejś bajeranckiej ramce Smile ale jeśli jesteście tylko przyjaciółmi... ja bym kupił frotke z serduszkiem (czy takie wogóle są?) Razz

Wyprzedziłeś mnie!!! :PPP
Kartka to fajny pomysł, ale właściwie można kupić coś (że tak to powiem Razz) szalonego. Np. jakąś odjechaną czapkę, stojak pod komórkę, kubek -> niby takie zwykłe i tanie, a czasami wzór (rysunek) może być fantastyczny. Smile
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:28   

Albo sexy bieliznę Laughing
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:29   

Aren napisał/a:

O ile wie, jaki kolega nosi rozmiar. Wink Bo w za dużych/za małych nieciekawie by wyglądał. Razz
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:29   

Aren napisał/a:

Może od razu pejcz Twisted Evil
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

albo coś śmiesznego =]
kup mu nie wiem, np. paczke prezerwatyw w seruszka czy cos ^^
(ale ja dzisiaj widziałam wypasistą kartke =( jezuuuu rozmiar B3 [większy od A3 ale mniejszy opd A2] z taką uroczą Owieczką, a na około takie różne rysuneczki np. drzewko <-drzewo głupie; słoneczko <-słoneczko głupie; biedronka <-biedronka gupia i wogóle^^ a w środku 'wszystko jest głupie bez ciebie' jejuuuu ja ja kce =( kosztuje 20 zlotych, i jest do niej koperta i wogóle łeeeee)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja pani mi ostatnio na drutach wydziergała różne różności w prezencie. To o wiele lepsze niż jakakolwiek kupna rzecz. Namaluj coś, wydziergaj, zrób ładną fotkę i rameczki z patyczkó albo zapałek, czy po prostu wpadnij do niego o 8 rano z dobrym śniadankiem własnej roboty. To się pamięta, w odróznieniu od rzeczy kupnych.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
albo coś śmiesznego =]
kup mu nie wiem, np. paczke prezerwatyw w seruszka czy cos ^^
(ale ja dzisiaj widziałam wypasistą kartke =( jezuuuu rozmiar B3 [większy od A3 ale mniejszy opd A2] z taką uroczą Owieczką, a na około takie różne rysuneczki np. drzewko <-drzewo głupie; słoneczko <-słoneczko głupie; biedronka <-biedronka gupia i wogóle^^ a w środku 'wszystko jest głupie bez ciebie' jejuuuu ja ja kce =( kosztuje 20 zlotych, i jest do niej koperta i wogóle łeeeee)

Ja mam taki zeszyt od niemca =]

(sorx za off top:P)
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 11 Lut, 2005 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mało rzeczy mozęsz mu kupić? Gra na kompa, płyta(hip-hop, metal zależy co słucha!)i wogle to mozę być jeszcze zośka albo pokrowiec na telefo,albo stojak na telefon, moze wybierzesz coś w skatowskim sklepie? hmmm...co jeszcze? jakąś fajną ramkę z twoim z djęciem lub jego zdjęciem( jeśli jest romantykiem to daj mu to jeśli nie lepiej nie ryzykuj!!) No to mozę jeszcze jąś DVD z filmem...Narazie nie przychodzi mi nic do głowy!! papatki! Miłych zakupów! Love
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu