Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:13 Walentynki-pomozcie mi
Mam dostac od mojego "kumpla" walentynke, lecz nie wiem cio to bedzie i co ,mu kupic Błagam pomóżcie !! Ja chodze do 5 klasy a on do 6. Pliss pomozcie bo naprawde nie wiem co kupic
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:20
płyte?czapke z daszkiem?zośke?
zalezy co on lubi robic...moze ma jakies hobby?
A jak nie to zwykła kartka walnetynkowa i tez wypali
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:32
No chyba walentynkowa kartka jak na walentynki bedzie najlepsza
Mało jest oryginalnych prezentów jakie mozna dac chlopakowi... ja na gwiazdke dalam koledze slipki (takie z gwiazdorkami )... hmm... co mozna kupic... moze jakas wyczepista maskotke ? Wydaje mi się, że powinnas polazic po sklepach i popatrzec
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:45
Na walentki jak najbardziej pasuje kartka walentynkowa i jakaś maskotka (serducho, misiek) Ja dla mojego przyjaciela daje poprostu kartkę
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 20:45
Mysle ze kartka walentynkowa wystarczy ale skoro chcesz kupic prezent to pomysl jaki styl lubi, czym sie interesuje... JA polecam smycz... taka na klucze wiesz o co chodzi... mysle ze to dobry prezent dla chlopaka.
Aga ®
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Lut, 2005 21:38
Ty wiesz co może skoro kartkę może wyczaisz jakąś taka zaczampistą i większą od zwykłej... chyba iwesz teraz takie wielkie robią... ale niekoniecznie rozmiar XXL. Po za tym jak chcesz to jakąś figurkę, albo obrazek, moga być na wesoło tak żeby gdzuieś dał i sobie o tobie przypominał, no albo tak jak tu ktoś rpoponował smycz, albo breloczek
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:07
Zależy co lubi... ale tak uniwersalnie: może frotka z serduszkiem? albo szaliczek jeśli to jest twój chłopak... to wasze zdjęcie w jakiejś bajeranckiej ramce ale jeśli jesteście tylko przyjaciółmi... ja bym kupił frotke z serduszkiem (czy takie wogóle są?)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:19
Aren napisał/a:
jeśli to jest twój chłopak... to wasze zdjęcie w jakiejś bajeranckiej ramce ale jeśli jesteście tylko przyjaciółmi... ja bym kupił frotke z serduszkiem (czy takie wogóle są?)
Wyprzedziłeś mnie!!! :PPP
Kartka to fajny pomysł, ale właściwie można kupić coś (że tak to powiem ) szalonego. Np. jakąś odjechaną czapkę, stojak pod komórkę, kubek -> niby takie zwykłe i tanie, a czasami wzór (rysunek) może być fantastyczny.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 11:28
Albo sexy bieliznę
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:29
Aren napisał/a:
Albo sexy bieliznę
O ile wie, jaki kolega nosi rozmiar. Bo w za dużych/za małych nieciekawie by wyglądał.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 12:35
albo coś śmiesznego =]
kup mu nie wiem, np. paczke prezerwatyw w seruszka czy cos ^^
(ale ja dzisiaj widziałam wypasistą kartke =( jezuuuu rozmiar B3 [większy od A3 ale mniejszy opd A2] z taką uroczą Owieczką, a na około takie różne rysuneczki np. drzewko <-drzewo głupie; słoneczko <-słoneczko głupie; biedronka <-biedronka gupia i wogóle^^ a w środku 'wszystko jest głupie bez ciebie' jejuuuu ja ja kce =( kosztuje 20 zlotych, i jest do niej koperta i wogóle łeeeee)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Moja pani mi ostatnio na drutach wydziergała różne różności w prezencie. To o wiele lepsze niż jakakolwiek kupna rzecz. Namaluj coś, wydziergaj, zrób ładną fotkę i rameczki z patyczkó albo zapałek, czy po prostu wpadnij do niego o 8 rano z dobrym śniadankiem własnej roboty. To się pamięta, w odróznieniu od rzeczy kupnych.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 16:43
panienka_wierzba napisał/a:
albo coś śmiesznego =]
kup mu nie wiem, np. paczke prezerwatyw w seruszka czy cos ^^
(ale ja dzisiaj widziałam wypasistą kartke =( jezuuuu rozmiar B3 [większy od A3 ale mniejszy opd A2] z taką uroczą Owieczką, a na około takie różne rysuneczki np. drzewko <-drzewo głupie; słoneczko <-słoneczko głupie; biedronka <-biedronka gupia i wogóle^^ a w środku 'wszystko jest głupie bez ciebie' jejuuuu ja ja kce =( kosztuje 20 zlotych, i jest do niej koperta i wogóle łeeeee)
Mało rzeczy mozęsz mu kupić? Gra na kompa, płyta(hip-hop, metal zależy co słucha!)i wogle to mozę być jeszcze zośka albo pokrowiec na telefo,albo stojak na telefon, moze wybierzesz coś w skatowskim sklepie? hmmm...co jeszcze? jakąś fajną ramkę z twoim z djęciem lub jego zdjęciem( jeśli jest romantykiem to daj mu to jeśli nie lepiej nie ryzykuj!!) No to mozę jeszcze jąś DVD z filmem...Narazie nie przychodzi mi nic do głowy!! papatki! Miłych zakupów!