Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 08 Lut, 2005 21:31
dorota93 napisał/a:
Jejciu ile ty masz lat że nie wiesz co to jest całowanie z języczkiem Ja nie znam żadnych lektur więc nic Ci nie polece
Spokojniej... bez nerwów... mógł nie wiedzieć
Myślę, że tego na czym polega całowanie z języczkiem nie można uogólnić. Sam wyczaisz o co chodzi jak będziesz się całował ze swoją partnerką. Głównie chodzi o to, żeby dotykały się języki, i żeby włożyć go w usta partnera (ale to ordynarnie zabrzmialo...)
[Edit: nie wiem, może jestem opóźniona, ale o żadnych lekturach na temat meto całowania nie słyszałam ]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Lut, 2005 09:40
Morti napisał/a:
a znacie jakas lekture gdzie bedzie cos wiecej na ten temat napisane
Telewizji nie oglądasz? Sms pod nr 7557 o treści "buzi" (a jak nie wierzysz to sam sprawdź xP)
*rotfl*
Te reklamy są poproastu cudooooooooowne xP xP xP
O lekturze natomiast słyszałam, ale nie wiem co jak, gdzie i kiedy. Radzę wybrać się do księgarni, jak coś. Albo w necie poszukać.
*rotfl*
Lektury są, owszem, ale ci ich nie polecę, bo
po pierwsze primo jesteś za młody, żeby choćby spojrzeć na pozostałą zawartość rzeczonej książki,
po drugie primo tego się nie uczy, to się po prostu wie. W momencie kiedy staniesz przed tym...hmm...wyzwaniem...nie będziesz miał problemu.Głowa do góry!
_________________ "Ból to kwestia nastawienia."
Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...
Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
hmmm... ja ci nie moge dobrze wytłumaczyc bo jeszcze sie nie zmierzyłam z tym wyzwaniem... No ale sadze że tego sie chyba nie da nauczysz... To trzeba poczuc... 9 ja sie tak wymadrzeam a sama dobrze nie wiem)... he he po prostu sprobuj kiedy nadejdzie własciwy moment oczywiscie i sie przekonasz... pozdrówka
_________________ ==> ...::: JeSt Mi SmUtNo JeSt Mi ŹlE Bo TaK BaRdZo KoChAm CiĘ :::... <==
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 11 Lut, 2005 20:18
wkładasz partnerowi jezyk do geby,on tobie i całujecie sie...a w gebach pauje wojna na jezyki ... :>
No cóz moje poprzedniczki wytłumaczyły Ci co to jest. Moge tylko dożucić, że nie wkładaj języczka w usta partnerowi(jeśli całujesz się pierwszy raz i wiesz że partner też) ty zapewne też byś nie chciał żeby ktoś ci go wkładał.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 19:45
dziewczyneczka napisał/a:
Moge tylko dożucić, że nie wkładaj języczka w usta partnerowi(jeśli całujesz się pierwszy raz i wiesz że partner też) ty zapewne też byś nie chciał żeby ktoś ci go wkładał.
Mogę Ci tylko powiedzieć, że jeśli chodzi o TAKIE całowanie, to ono dokładnie na tym moja droga polega.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Nie chodziło mi dokładnie o to. Jeśli Morti będzi chciał całować się pierwszy raz nie radze od razu wkładać języka.
Ale Morti napisał:
Cytat:
moze mnie ktos oswiecic na czym polega calowanie tgz. z jezyczkiem ?:]
Czyli mu wyraźnie chodziło właśnie o ten sposób całowania. Może inaczej się już całował, a tak tylko nie?
Chodziło mu dokładnie o to, a to, jak postąpi to już chyba jego sprawa, prawda?
Pozdrawiam.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 13:15
noooo nie ma raczej reguly jak calowac, ani co to calowanie oznacza, po prostu nagle gdy jestes z kims czujesz cos do tej osoby, to nagle to sie dzieje prawie ze samoistnie. A jak sama nazwa wskazuje to calowanie Z JĘZYCZKIEM.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'