Na wiosne planuje sobie kupić jakieś glany Tylko problem w tym,że nie wiem, która firma jest na prawde dobra Jaką mi polecicie?Jakiej firmy są wasze glany? I jeszcze jedno: czy glany ze śrubami są naprade cięższe od tych bez? P.Ska. Na buciki moge wydać 3 stówki
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 20:10
hm to ja dodam, ze underground'y, swego czasu mialam jeszcze geta grip, busta grip - ale jakos szybko sie wykonczyly. undery najdluzej mi sluzyly w calej karierze. musisz sobie pochodzic i popatrzec, bo w roznych firmach sa rozne subtelne roznice w wygladzie podeszwy i samym ksztalcie czubka - proponuje popatrzec, co Ci sie wyda najodpowiedniejsze.
(bo jak mniemam o te chodzi a nie o wojskowe)
czy ciezsze? nie wiem nigdy nie mialam bez srub, mysle, ze jednak za wage glownie odpowiedzialna jest sama podeszwa i blacha na czubku, srubki same w sobie waza niewiele (wystarczy wziasc sobie garsc srubek w dlon i zobaczyc, ze waga powalajaca to to nie jest)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 20:53
gepardy i rascale
gepardy miałam 3 latka a rascale mam od y..... 2 miesięcy chyba
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 21:18
Ja polecam Martensy naprawde porzadne, teraz nie wiem jakie mam, ale na blaszce mają napis stal i też są dobre, tylko, ze farbują skarpetki na żółto
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Moja qmpelka ma Martensy i jest nich zadowolona. Co do firm...hmm... sama niewiem. Jeszcze nie mialam glanow ale chce sobie gdzies tak na jesien kupic. A co do tych firm to powinnas poszperac troszki i zadecydowac. W koncu kazdy ma inny gust.
Ja kupiłam w sklepie martensa glany yyy <idzie zobaczyć jaka to była firma...> nie, nie wiem.... ale to w ogóle chyba są martensy, tylko ten model ma inną nazwę... a zresztą, ja z moich glaniątek jestem zadowolona