Mozna na roooozne sposoby .... Wymienie :
- list
- gg , lub sms
- spotkanie
i wieeeeeeeeeeele innych ;d Od razu nie mow mu ze go kochasz ... bo to moze go speszyc ... Często z nim gadaj .... usmiechaj sie do niego itp. :p
P.S jakbys poszukała to bys znalazła pełno tematow na ten temat :p
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 17:32
Heh, można coprawda listem, przez eske czy GG... ale to wg mnie takie... no... nie wiem jak to określić... to tak jakbys się bała z nim pogadać...
Jak mi jakiś chłopak wyznaje "miłość" przez eske czy GG, to go wyśmiewam... poprostu.
Najlepiej jest mu to powiedziec prosto w oczy... chociaż wiem, to nie zawsze jest takie proste
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2004 16:25
Heh...No wiele jest sposobów...Np. podrzucić mu kartkę lub powiedzieć prosto w oczy...Ale ja bym sie na Twoim miejscu poważnir zastanowiła,czy Ty naprawdę kochasz... Jeśli się boisz możesz na poczatek napisać mu,ze Ci się podoba w SMS-ie lub na GG.
Iśka- nawet jak znasz kolesia(np.jest z klasy) a on Ci mówi,że mu się podobasz to sie z niego nabijasz?
Najlepiej na gg lub wyslij mu liscik BO POWIEDZIEC WPROST jest trudno........
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
KoT Gość
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 11:32
Dzień dobry.
Najlepiej powiedzieć to prosto w oczy. Patrząc prosto w nie, by jeszcze potwierdzić prawdę wypowiadanych słów. Myślę, że lepiej najpierw delikatnie porozmawiać, poruszyć temat Was obojga.
Pozdrawiam
mi jeszcze nikt milosci nie wyznawal ale wolalbym nie dostawac takich wiadomosci na gg jak juz to rozmowa w 4 oczy, co z tego ze trudne, jak to odpowiednia osoba to lepiej powiedziec rozmawiajac z nim w 4oczy a nie gg, sms........... napisz ze chcesz sie z nim spotkac i pozniej z nim pogadaj
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 12:42
O Dzizys, otwieracz nie baw sie w archeologa to takie wneriwajace -_--"
no uczuc nie mozhna siem wstydzic:)ale najpierw musisz byc pefna ze osoba ktorej kcesz je wyznac tyz cos do ciebie czuje a przynajmniej jest na tyle powazna ze nie zrobi z ciebei idiotki:/ bo ja niestety bylam swiadkiem sytulacji gdzie koles zachowal sie jak ostatni palant:/ umowil sie z moja qmpela ze z nia pogada na przerwie i ze ma do neigo podejsc... stal z qmplami ona podeszla on zasmial sie jej w twarz i poprostu odszedl...:/ale skoro jush cos was laczy spotykacie sie lub poprostu bardzo sie lubicie to najlepiej pokazac to w jakis zaskakujacy sposob <lol> chociaz najczesciej wystarczy zwyky ladnie napisany sms:D zycze powodzenia:D
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 19:02
Otwieracz napisał/a:
archeologa ...nie rozumiem
To pozwól,ze ja ci to wytłuamcze : POPROSTU TEN TEMAT JEST STARY JAK ŚWIĘTA ZIEMIA!!! Ostatnia odpowiedż była 18.09.04' a ty se piszesz jak nigdy nic 9 marca 2005.... No ludzie błagam, litości!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 20:05
Swoja droga, ja bym sie zalamala, bedac faceten, gdyby mi inny facet w jakikolwiek sposob milosc wyznal. Hardkor. A autor posta to facet i che facetowi milosc wyznac. Mega hardkor.