| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ja i przyjaciółka
Autor Wiadomość
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 19:14   Ja i przyjaciółka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jak pokłuce się z moją psiapsiółką to szybko się godzimy przez liściki kładzione obok i wszystko wraca do normy.Bardzo się lubimy i jesteśmy przyjaciółkami od listopada chodzimy razem do klasy i prawie się nie kłucimy.Wszystko robimy razem.Nawet na Zieloną Szkołę jedziemy razem i mamy pokój też razem.Co sądzicie o mojej przyjaźni?Ja uważam że jesteśmy bezkonfliktowe.Kiedy jej się zwieże nie wyda nikomu ja to samo.
Dziękuję
Martula
Pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
1804987
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm a ja myslalem ze tu sie szuka pomocy na rozne tematy Razz ale skoro takie zwierzenia to ja tez sobie pogadam Razz
No to tak: lubie z reala pana Płk i tyle, co o tym sadzicie? Razz

Lol nowe posty mnie rozbrajaja

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4217189
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 08:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja uważam ze przyjaźń w której sie godzicie przez jakies karteczki jest bez sensu (lol)
to chyba żeby to była przyjaźń musiscie potrafić ze sobą szczerze rozmawiać, potrafieć wspólnie 'rozwiązywać' problemy (normalnie, nie przez jakies liściki).
Poza tym bycie z kimś w jednym pokoju, czy jazda z kimś autobusem pociągiem czy czyms tam nie oznacza od razu przyjaźni.
Jakbym spytała- 'Czy to że sie przytulam na powitanie czy tam pozegnanie z kumplem znaczy że jest moim facetem?' a co jesli takich kolegów mam więcje Wink czy oni wszyscy są moimi facetami? lol
a co sądze o Twojej przyjaźni? nie wiem, nie znam Cie, ani jej, nie wiem jak ona wygląda.
Ale zycze Wam powodzenia, niech przetrwa długo.

Numer Gadu-Gadu
2891618
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem Ci że u mniej est podobnie,ale my przynajmniej raz się w tygodnu kłócimuy(o w tym tygodniu sie nie pokłóciłyśmy:DDD) no i godzimy sie juz na następnej przerwie Smile Wiec ja uwazam że tam MOJA przyjaźn nie jest idealna czyli twoja pewnie też:/

Numer Gadu-Gadu
7060479
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 15 Mar, 2005 07:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mysle ze prawdziwa przyjan mozhna ocenic dopiero z biegiem lat!ake takie szkolne przyjaznie czy z 'piaskownicy' bardzo czesto chyba moga prztrwac do 'grobowej deski' a jesli znamy kogos wiele lat i wiemy ze mozhemy zafsze na niego liczyc to chyba to jest prawdziwy przyjaciel:)

ja z moja qmpela znalysmy siem jush przed 'zerwoka' i do tej pory siedzimy razem w lawce:P wiec tak jak ja to chyba nikt jej nie zna:) jednak znam ja na tyle ze wszystkiego jej powiedziec nie mozhna ze wzgledow bezpieczenstwa:D wiec wole wygadac siem mojej ukochanej qzyneczce o ktorej wszyscy mowia ze ona jak moja sis tylko ze lepiej bo nie musimy klucic sie o glupoty:P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Odpowiedz do tematu