| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Mam pytanie...
Autor Wiadomość
milusia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 12:52   Mam pytanie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Za niedługo kończę 14 lat.A nie mam jeszcze okresu!Cipke mam już dosyć owłosioną!piersi mam male,(75).wogole to ja jestem mala, waze 37kg a wzrostu mam 148.Biodra juz mma dosyc spore.Nie zauwazylam zadnych plam na majtkach, moja mam mila okres na pocztku 7 klasy, kiedy ja moge sie go spodziewac?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 13:44   

Narazie nie masz się co martić Wink Każdy dojrzewa inaczej ale to chyba wiadomo Wink
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 13:47   

Co z tego kiedy Twoja mama dostala okres Razz?
FF dostala w wieku 11 lat a jej mama 17 ;]
Jestes troche za niska i chuda,ale no wisz ,kazda moze dostac w najmniej spodziewanym momencie ;]
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 13:56   

jak będziesz lepiej odżywiona bo to się z tym łączy
nie wiem ile sie powinno ważyć przy takim wzroście ale osoby zbyt chude dostają puźniej miesiączki
pozatym masz jeszcze czas więc sie nie martw
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przyjdzie w swoim czasie, tak do 17 srednio mozna dostac..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czyli to normalne, i nie mam się czym martwic!?Tylko ze ja wlasnie nie jestem chuda i dobrze sie odrzywiam!!!Dzieki za odpowiedzi Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to nie ma nic do rzeczy, dziewczyny srednio dostaja okres w wieku 12-17 lat, przyjdzie w swoim czasie, a narazie ciesz sie ze go jescze nie masz
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:39   

Wszystko spoko, mogłabyś sie przejmować, jakbyś miała 16-17 lat, ale teraz to spoko Smile A tak w ogóle, to co Ci sie tak spieszy do okresu? Wink
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bo za niedługo wyjerzdzam za granice i boję sie ze wtedy mi wypadnie, a będę u całkiem obcych ludzi!I dlatego sie tak martwie!
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dlatego powinnas wziąść ze sobą podpaski lub tampony Smile
Powrót do góry

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko boję się tego, ze oni mnie beda chcieli wziasc na basen albo coś, a to bedzie moj pierwszy okres!!!I nie bede wiedzila co robic! Sad
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:50   

masz wydzieline sluzową?
Nie?
To sie nie martw ;]
A i zajrzyj koniecznie tu jezeli chcesz wiedziec wiecej ;] http://wiedza.dziecionline.pl/article.php?id=016
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spokojnie nic nie jest poweidziane ze dostaniesz akurat wtedy, to musialby być naprawde duży zbieg okoliczności, zebys w tym czasie poszla na basen. na basen możesz użyć tamponow, lub po prostu powiesz że nie masz ochoty iść lub źle sie czujesz.
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:50   

Weź ze sobą podpaski i/lub tampony Wink Będzie dobrze! Very Happy Aha i tampony, to na pierwszy raz polecam rozmiar mini Smile zresztą prawdopodobieństwo,że dostaniesz okres akurat wtedy jest nieweielkie Wink A jeśli nie bedziesz chciała lub mogła założyć tampona, to zawsze możesz powiezieć, że boli cie brzuch i juz.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jezeli beda chcieli isc na basen a powiesz ze okres dostalas to zrozumieja i na sile cie tam nie zaciagna, w ostatecznosci jak bedziesz chciala to z tamponem mozesz plywac
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi